Trabzon ve Trabzonspor Haberleri

AYAK TENİSİ TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

GÜNDEM

AYAK TENİSİ TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen Ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası’nda final maçı yapıldı; ödüller sahiplerini buldu. 

Bir hafta boyunca devam eden 28 takım ve 140 sporcunun katıldığı Ayak Tenisi Turnuvasında birinci Geldiler Takımı olurken ikinci Kuzey Yıldızı Takımı ve üçüncü Vole Takımı oldu. 

Koyası mücadelenin yaşandığı heyacanın doruklarda olduğu turnuvanın finalinde dereceye girenlere ödüller kazanan takımlara takdim edildi. 

SPORUN KALBİ AKÇAABAT’TIR

Ayak Tenisi Turnuvasına katılan tüm sporculara teşekkür eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Bir hafta boyunca sahil pakımızda devam eden Ayak Tenisi Turnuvamız, heyecan dolu anlara sahne oldu. Katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyor kazanan takımlarımızı tebrik ediyorum. Biz Akçaabat Belediyesi olarak daima spor ve sporcuyu, imkanlarımız dahilinde desteklemeye özen gösteriyoruz. Akçaabat’ımızda her birey geçmişten beri sporla haşrolmuştur. Adeta sporun kalbi Akçaabat’ta atmıştır; atmaya da devam edecektir. Bu tür sportif organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve Organizasyonlarımızın her birine yoğun ilgi gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.