Trabzon ve Trabzonspor Haberleri

BAŞKAN EKİM’E PARİS’TEN ZİYARET 

GÜNDEM

Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve kıymetli eşleri aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Madam Ingırıt, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret etti. 

Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’un organizesinde Akçaabat gezisi gerçekleştirdiler. 

Bir dizi ziyaretler için Trabzon’a gelen ekip, hem Trabzon’un hem de Akçaabat’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler. Gezi kapsamında Başkan Ekim’i de ziyaret eden üçlüyü Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim makamında misafir etti. 

Başkan Ekim, Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. 

Ziyaretin ardından Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur Akçaabat’ın incisi Ortamahalle’yi, Sera Gölü’nü ve Akçatepe’yi gezdi. 

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Akçaabat’ın çok beğendiklerini ve Akçaabat’ın muhakkak gezilip görülmesi gereken bir kent olduğunu dile getiren Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı, ilerleyen zamanlarda Akçaabat’ın tüm tarihi ve turistik yerlerini tek tek gezmek için tekrar ziyarete geleceğini dile getirerek Başkan Ekim’e misafirperverliği için teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.