Trabzon ve Trabzonspor Haberleri

Başkan Kıran Zeytin’e ''Ucuz Siyaset Yapıyorsun''

Başkan Kıran Zeytine #039;#039;Ucuz Siyaset Yapıyorsun#039;#039;
GÜNDEM

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ali Zeytin, geçtiğimiz günlerde Beşikdüzü’nde sergilelen ‘Yaşasın Boşanıyoruz’ adlı tiyatro oyununa tepki göstermişti.

Zeytin’in açıklamalarına CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Kıran’dan cevap geldi. Zeytin’i ucuz siyaset yapmakla suçlayan Kıran açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’de son 20 yılda evlenme oranı düşerken boşanma oranı hızla yükseliyor. 2021’de 562 bin evlilik yapıldı, 174 bin de boşanma kayda geçti. 2001-2021 arasını kapsayan son 20 yılda bin kişilik nüfus başına düşen evlenme sayısını ifade eden 'kaba evlenme hızı' yüzde 20 düşerken 'kaba boşanma hızı' ise yüzde 47 arttı ve artmaya da devam ediyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye bir deyim vardır. 9 Mart Pazar akşamı ilçemizde sergilenen tiyatro oyunu “boşanmayı teşvik etmekten çok, konunun mizahi boyutunu ele almaktadır. Tabi oyunu izlemeden sadece ismine bakarak yorumcu olmaya siyaset yapmaya kalkarsan bu ucuz siyaset olur.

Sayın Ali ZEYTİN’e tavsiyemiz oyunu bir kez bile izlemeden yorum yapmamasıdır. Tiyatro izleyiciliği ve yorumculuğu ciddiyet ister. Vatandaşlarımızın konuşulacak bu kadar sıkıntısı varken kalkıp bir tiyatro oyunu üzerinden siyaset yapmak AKP İlçe Başkanı’na yakışmıyor! Açıklama yapacaksa son yıllarda kaç kişi parasızlıktan evlenemiyor, kaç kişi düğününü erteledi, kaç kişi geçinemiyor, kaç kişi geçinemediği için boşandı, kaç kişi ekmek, yemek kuyruklarında sıra bekliyor, kaç kişi torununa harçlık veremiyor, kaç kişi iş arıyor bunları açıklasın.

Sayın Ali ZEYTİN Beşikdüzü’nde siyaset yapmak istiyorsa satılan Kurtoğlu Parkı’nı, Dilektaşı Plajı’nı, yıkılan Oteli, yıkılan Köy Enstitüsü Parkı’nı yerine yapılan TOKİ Konutlarını, kapatılan Adliye Sarayı’nı, Üniversitenin kapatılan bölümlerini neticede köye dönük farkında mısınız''dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!