Trabzon ve Trabzonspor Haberleri

Dr.Erkan İstifaları Değerlendirdi

GÜNDEM

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan son günlerde partisinde yaşana istifa süreci ve partisine yönelik yapılan polemiklerle ilgili sosyal medya hesabından çok sert açıklamalarda bulundu. Erkan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Ocağımızı söndürmek isteyenin ocağını söndür Allah'ım... İyi Parti'nin kuruluşundan itibaren partimizin başarısı için milyonlarca vatanseverin akıttığı terlerde boğulasınız...
Hiç kimse benim ve dava arkadaşlarımın emeği üzerinde oynamasın, plan yapmasın, bu iyi insanları hakkını yiyenin sonu kötü olur...
Çocuklarının harçlığını partisine bağışlayan, günlüğünü harcayan, maddi ve manevi destek veren bütün dava arkadaşlarımın hakkını bunların yanına bırakma Allah'ım... Kim benim ve 6 milyon dava arkadaşımın emeğini söndürüyorsa Allah belasını versin.
İyi Partililerin vatan, millet, bayrak ve Cumhuriyet ve Atatürk sevgisiyle destek verdikleri partimize zarar vermek için kumpas kuran, plan yapan babamda olsa Rabbim sizi Kahhar ismiyle kahrı perişan etsin inşallah! lyi Partililerin oylarıyla seçilip utanmadan sıkılmadan, yüzü kızarmadan haklı bir gerekçe ortaya koymadan sadece sosyal medya üzerinden istifa ettim diyen her kim varsa hepsine hakkımı helal etmiyorum, bütün dava arkadaşlarımın da etmemesini rica ediyorum.
Ülkenin bugünkü durumunda İyi Parti'ye düşmanlık yapmak, zarar vermeye çalışmak Cumhuriyet'e Atatürk'e ve Yüce Türk devletine düşmanlık yapmaktır. İyi Parti'ye zarar vermek Yunan kazansın diyenlerin yanında yer almak demektir. Aklı olan herkes bilir ki Türkiye'nin bu iktidardan kurtulmasının yolu güçlü bir İyi Parti'dir. İyi Parti'ye kumpas kurmak bu iktidar devam etsin demektir. Bu kadar açık bu kadar net bir gerçektir.
Bir daha söylüyorum; ocağımızı söndürmek isteyenin ocağını (partilerini) söndür Allah'ım...
ALMAYIN İYİ PARTİ'NİN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE ...İYİ PARTİ'den gelen oyları kaybetmemek için belediyeleri iyi yönetmeniz lazım İYİ PARTİ'ye kumpas kurmanız değil"

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.