Trabzon ve Trabzonspor Haberleri

Genel Başkan Hallaçoğlu Büyük Önder Atatürk’ü ziyaret etti.

GÜNDEM

Ülkemizin kutlu geleceğini inşaa etmeye talip KUTLU PARTİ, Genel Başkanı Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu ve Kurucular Kurulu üyeleri ile birlikte bu gün Anıtkabiri ziyaret etti. Mozoleye çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular. 

Bugün saat 13:00' te Anıtkabir Tandoğan kapısında toplanan Kurucular Kurulu Üyeleri Aslanlı Yol'dan yürüyerek Anıtkabir meydanına ulaştılar. Askerlerin taşıdığı Kutlu Parti çelengini, Genel Başkan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu mozoleye bıraktı. Saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesine geçildi. Kurucular Kurulu adına Genel Başkan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu şeref defterine şunları yazdı;

"Atam,
Yılmadan, ümidini kaybetmeden yurdumuzu işgal etmiş düşmanı, kanla sulanmış kutsal vatanımız Türkiye’den söküp attınız. Türk Milleti size minnettardır. 
Ancak müstevlilerin yanlış yönetimi ve kendi menfaatlerini millet menfaatinden üstün tutmaları, Cumhuriyetimizi bugün hiç olmadığı kadar büyük tehlikelere maruz bırakmıştır. Ülkemiz üstü örtülü bir işgal altındadır. Bu şartlar altında, “Milletin istiklâlini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” düsturunuz doğrultusunda, bugün Türk Milleti’nin içinden çıkmış, gücünü sadece Milletten alan Kutlu Parti, aynı azim ve kararlılıkla Türk Milleti’yle bütünleşmiş ve sizin seçtiğiniz mücadele yolunu seçerek, “Vatanseverleri” bir araya toplamak için kurulmuştur. Bu ruh, sizin Millî Mücadele döneminde sahip olduğunuz bir menfaat beklemeden mücadele eden Kuva-yı Milliye ruhudur. Bu ruh vatanımız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebed müdafaa ve muhafaza etme ruhudur. Muhtaç olduğumuz kudret hiç şüphesiz, sizin de belirttiğiniz gibi damarlarımızda dolaşan kanımızda mevcuttur. Ruhunuz şâd, Allah’ın rahmeti üzerinize olsun."

Bilindiği üzere 15 Eylül Pazar günü Çankaya/ Aşağı Öveçler' de bulunan genel başkanlık binası törenle hizmete açılıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.