Trabzon ve Trabzonspor Haberleri

İkinci Kent Lokantası geliyor…

GÜNDEM

İkinci Kent Lokantası geliyor… 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar’a ikinci Kent Lokantası’nın müjdesini verdi. 

Seçim öncesi sosyal belediyecilik vaatlerinden olan Kent Lokantası sözünü kısa süre içerisinde gerçekleştirerek; Trabzon’da bir ilke imza atan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ikinci Kent Lokantası’nı da açmak için altyapılarının hazır olduğunu ifade etti.
Trabzon’un ilk Kent Lokantasını 3 ay gibi kısa bir sürede, İskenderpaşa Mahallesi’nde halkın hizmetine açan Başkan Kaya, ikinci Kent Lokantası’nın Fatih ya da İnönü mahallesinde açılacağını duyurdu. 

“ALTYAPIMIZ TAMAMIYLA HAZIR”
Trabzon’daki ikinci kent lokantasının açılış çalışmaları süreciyle alakalı bilgilendirmede bulunan Başkan Kaya, “Göreve gelmeden önce sözünü verdiğimiz gibi, demokrat, halkçı, şeffaf ve kamucu belediyeciliğin örneklerini artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Çok şükür ki bu anlamda sözünü verdiğimiz işleri bir bir hayata geçirerek halkımıza karşı mahcup olmuyoruz. Bu işlerden bir tanesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da başlattığı ve tüm Türkiye’de örnek olan Kent Lokantası projesiydi. Göreve gelmeden önce sözünü verdiğimiz kent lokantasını şehrimize 3 ay gibi kısa bir sürede kazandırdık ve kent lokantamızdan bugüne kadar binlerce insan faydalandı. Bu insanların hayır duasını aldık. Bu motivasyonla ve Ortahisar'ımızın elde ettiği bütün gelirlerin her bir kuruşunu koruyarak, vatandaşımızın emrine seferber etme anlayışımızla ikinci kent lokantamız için çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün geldiğimiz noktada altyapımız tamamıyla hazır. Vatandaşlarımızın yoğun olduğu, hastanelerimizin yer aldığı Fatih ve İnönü mahallelerimizde, esnaflarımızı da mağdur etmeyecek şekilde yer arayışındayız. Birkaç noktada görüşmelerimiz devam ediyor. Bu görüşmelerden sonuç aldığımızda hızlı bir şekilde ikinci kent lokantamızın da açılışını yapacağız.” diye konuştu.

“BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIN MUTLULUĞUDUR”
Açılışını gerçekleştirdiği kent lokantasında, vatandaşlara besleyici, temiz ve uygun fiyatlı yemek hizmeti verdiklerini ifade eden Başkan Kaya, “Kent lokantamızı açarken ‘kendimiz yemeyeceğimiz bir yemeği vatandaşa servis etmeyeceğiz’ demiştik. Öyle de yapıyoruz buradaki yemeklerin hazırlandığı Kent Mutfağımızda kaliteli malzemeler ve hijyenik koşullarda hazırlanan yemeklerimiz her gün uygun fiyatlı bir şekilde yüzlerce vatandaşımıza sunuluyor ve beklediğimiz şekilde memnuniyet oldukça yüksek. Bu nedenle bizler de ülkemizin ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiği bu günlerde vatandaşa yardımcı olma gayreti içerisindeyiz. Birçok vatandaşımızın gıdaya ve yemeğe ulaşımı maalesef mümkün olmuyor. Özellikle emeklilerimiz bu anlamda çok büyük sıkıntı çekiyor. Farabi Tıp Fakültemizde tedavi gören hastaların, yakınlarının ve öğrencilerimizin de yoğun olduğu
Kalkınma mahallemizde üçüncü Kent Lokantamızı açma düşüncemiz var. Vatandaşımızın nerede, neye ihtiyacı varsa biz orada olacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.