Trabzon ve Trabzonspor Haberleri

Ne Var,Ne Yok.

Ne Var Ne Yok!

Çebi Görevi Ramazan oğluna devretti

Ak Parti Sinop ve Gümüşhane il koordinatörlüğüne atanan Selahattin Çebi görevi yardımcısı (Bakan Abdulkadir Uraloğlu’nun )yeğeni Enis Ramazanoğlu’na devretti.

Av.Suiçmez

CHP Trabzon milletvekili Av.Sibel Suiçmez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de yapacağı konuşmada CHP milletvekillerinin ayağa kalkması ile ilgili alınmış grup kararı yoktu bu nedenle ayağa kalkmadım dedi.

Bakan Aşık ve OSB’lerimiz

Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık Arsin Organize sanayiideki fabrika araziler bizim Bakan ve milletvekili olarak görev yaptığımız yıllarda Fabrika yapmak ve istihdamı arttırmak için istimlak ettik depo olarak kullanılması son derece yanlıştır,bu konuda kanuni düzenleme yapılmalıdır dedi.

Dernekler ve mütevelli heyetler

AK Parti iktidar ilk göreve geldiği günlerde kamu kurumlardaki dernekler derhal dışarı çıksın dedi,iyide aynı düzenleme mütevelli heyetler için neden yapılmıyor,Bunların kamu binalarında ne işi var ?

Kağan Mumcu

BBP MKYK üyesi ve profet et patronu Kaan mumcu patpazarındaki restoranda 100 gram döneri 100 TL zararına olsa sataçağız halkımıza et yedireceğiz diyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.