2023-24 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI VE ORYANTASYON PROGRAMI

2023-24 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI VE ORYANTASYON PROGRAMI

2023-24 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI VE ORYANTASYON PROGRAMI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Tıp Fakültesi 2023-24 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve Oryantasyon Programı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsünde bulunan Uzm. Dr. Eyüp Sabri Uğurbaş toplantı salonunda düzenlendi.

Açılış konuşmasını Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet ŞEN’in yaptığı programda, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA ve Dekan Prof. Dr. Faruk AKSOY konuşmalarını yaptılar. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin AYDIN’da programa on-line katılım sağlayarak, üniversite ve yeni eğitim yılı hakkında bilgiler ileterek tüm öğrenciler ve Öğretim üyeleri için yeni Eğitim yılının hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Konuşmalarda; SBÜ Eski Rektörü Cevdet ERDÖL, Rektör Kemalettin AYDIN, KTÜ Rektörü Hamdullah ÇUVALCI, KTÜ Tıp Fakültesi Dekanı Neşe KAKLIKKAYA ve Öğretim Üyelerine ayrı ayrı teşekkür edildi. Fakültenin kurulması ve devamında emeği geçen Siyasi ve mülki yetkililere, paydaş kurum ve kuruluşlara, kanaat önderlerine teşekkürler edildi. Ayrıca eski ve şu an görevlerine devam eden başhekimlere de teşekkür edildi.Öğrencilerin aileleri ve kendileri de tebrik edilerek yeni Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı olması temennilerinde bulunuldu.

4 Eylül 2023 pazartesi eğitim yılına başlayacak olan Dönem-4 öğrencilerinin katıldığı toplantıda; açılış konuşması, protokol konuşmaları ardından öğrenciler için yapılan tanıtımlar ve müfredat bilgilendirmelerinden sonra fotoğraf çekimleri ile toplantı sonlandırıldı.

2020 yılında kurulan SBÜ Trabzon Tıp Fakültesi bu yıl 4. Sınıf öğrencilerine eğitim verecek olmanın sevincini yaşamaktadır. Fakülteye alınan öğrenciler, ilk üç yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim almaktadırlar. Bu sene 4. Sınıf öğrenciler ilk defa Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde ve Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde Uygulamalı derslerini almaya başlayacaklar. Bu nedenle hem öğrencilerin hem de eğitim kadrosunun oldukça heyecanlı olduğu bir toplantı gerçekleştirildi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER