Ahmet Kaya’nın projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni çalıştırıyor

Ahmet Kaya’nın projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni çalıştırıyor

Ahmet Kaya’nın projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni çalıştırıyor

AK Parti’nin yıllardır yarattığı “Belediyeler eğer iktidar partisinden olursa hizmet gelir” algısı vardı. Bu algıyı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya yerle bir etmiş görünüyor. 

Geçenlerde bir toplantıda Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın kendisi de söyledi, “Rehavet gitti, rekabet başladı” diye. AK Partili belediyelerde yaşanan rehavet, CHP’li belediyeler gelince rekabete dönüştü. Trabzon’da anlık Hizmet yarışı yaşanıyor. 

Ortahisar Belediye Başkanı iken Ahmet Metin Genç, 10 yıl boyunca yapmağı sosyal hizmetleri, CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Kaya gelince yapmaya başlamış. 

Trabzon’da yaşanan rekabet öyle zamana yayılan bir rekabet de değil. Dediğimiz gibi anlık bir yarış var. 

Mesela Başkan Ahmet Kaya, “Halk Ekmek büfesi açıyoruz” dedi. 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, haberi alır almaz, bir telefon trafiğiyle, koştur koştur sabahın 8’inde Meydan Parkı’na ‘Halk Ekmek’ büfesi koydu. 

Başkan Kaya, dar boğazda olan emekliler için “1,5 liraya çay içebilecekleri bir ortam yaratacağız” dedi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi anında bünyesindeki parklarda çay fiyatlarını düşürdü, dün de emeklilerin 1 liraya çay içebileceği bir kafeterya açtı. 

Başkan Kaya, Çağlayan Şelale Projesi’ni duyurduğu gün Ahmet Metin Genç’in sosyal medya hesaplarından ‘Saklı bir güzellik’ denilerek Araklı Asmasu Şelalesi’nin tanıtımı yapıldı. 

Başkan Kaya, yine 41 projesinin içinde yer alan Mama fabrikasını yapacaklarını önceki gün açıkladı, inanır mısınız Trabzon Büyükşehir Belediyesi bugün Çağlayan'daki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yeni oluşturulan Mama Üretim Tesisi'ni tanıtacak. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Başkan Kaya’nın ağzından çıkan cümleleri an be an takip ediyor hemen pozisyon alıyor. 
Tabi bu rekabet en çok vatandaşa yarıyor. Hizmetleriyle örnek olan Ortahisar Belediyesi’nin vatandaşa en çok dokunan hizmeti Kent Lokantası. 
Bakalım Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantası da açacak mı? Vatandaşın beklentisi bu yönde.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER