Ak Parti İl Binası Önünde İsrail Kınandı

Ak Parti İl Binası Önünde İsrail Kınandı

HÜKÜMETE ÇAĞRIMIZ NET: İLİŞKİLERİ KESİN
Hükümetin, hak ve hukukun yanında yer alması için İsrail ile her türlü iş birliğine son vermesi gerekiyor. İşgale, zulme, kana ortak olmamak için emperyalist üsler kapatılmalı, İsrail ile yapılan ticaret amasız, fakatsız durdurulmalı, siyonist barbarlığa hayat veren petrol vanaları kapatılmalıdır. İktidara çağrımızı yineliyoruz: "Direnişin edebiyatını yapmayı bırakın, eğer yüreğiniz yetiyorsa, yanında yer alın!"

7 Ekim 2023'te başlayan Aksa Tufani operasyonundan bu yana, işgalci ve terör örgütü İsrail, Filistin halkına yönelik bir soykırım uyguluyor. Hiçbir hak, hukuk, ahlak tanımayan işgalciler, bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden insanları katlediyor. Kana susamış bu seri katiller, adeta kudurmuş gibi saldırıyorlar. Ancak mazlum Gazze halkı insanlık adına direnmeye devam ediyor. Azerbaycan'ın SOCAR şirketi İsrail'e
petrol satmaya, bu petrol ise Bakü-Tiflis- Ceyhan Boru Hattı ile Türkiye üzerinden taşınmaya devam ediyor. Bu sevkiyata, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başında bulunduğu Varlık Fonu'na bağlı BOTAŞ aracılık ediyor. Ayrıca, Malatya'daki Kürecik Üssü, İsrail'e istihbarat sağlıyor ve Türkiye gemileri, İsrail'i korumak için gelen ABD donanmasıyla tatbikatlar gerçekleştiriyor.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER