AKÇAABAT SALI (KADINLAR) PAZARI HİZMETE AÇILDI.

AKÇAABAT SALI (KADINLAR) PAZARI HİZMETE AÇILDI.

Evliya Çelebi’nin seyahatnamelerine dahi konu olan tarihi Akçaabat Salı (Kadınlar) Pazarı, yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Akçaabat Belediyesi’nin işbirliğinde yapılan Salı (Kadınlar) Pazar Yeri, Akçaabat’a yakışır, modern, işlevsel ve çok kullanışlı oldu. Pazarda ilk satışlarını yapan yöre halkı, pazarın yeni halinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler. 

BAŞKAN EKİM İNCELEDİ

Yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan Salı (Kadınlar) Pazar Yerini inceleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, pazarda satış yapan yöre halkının memnuniyet dilekleriyle karşılaştı. 

Salı (Kadınlar) Pazar Yeri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Geçmiş yıllarda yöre halkının ve şehrimizin ihtiyacını karşılamada yetersiz kalan Salı (Kadınlar) Pazarını, Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içerisinde yeniledik. Hanım kardeşlerimiz burada köylerinde el emeği göz nuru yetiştirdikleri ürünlerini satmaya başladılar. Pazar Yerinin hizmete girmesiyle birlikte Pazar etrafında oluşan dağınık ve düzeniz görüntü azalmış oldu. İlerleyen zamanlarda bu dağınık ve düzensiz görüntüden eser kalmayacak. pazaryerimiz artık çok daha modern, çok daha kullanışlı, çok daha temiz ve düzenli. Kıymetli hanım kardeşlerimizin yüzlerindeki memnuniyet ifadeleri, ne kadar güzel ve gerekli bir hizmeti şehrimize kazandırdığımızın göstergesi niteliğindedir. Salı (Kadınlar) Pazar Yerinin yapımında destek olan ve emek veren herkese ve Trabzon Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederim.” Dedi. 

RESMİ AÇILIŞ İLERLEYEN ZAMANALARDA YAPILACAK

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Salı (Kadınlar) Pazar Yerinin resmi açılışının ilerleyen tarihlerde planlandığını dile getirdi. 

Resmi açılışın Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, protokol mensupları ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirileceğini belirtti.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER