AKÇAABAT’IN ÖNEMLİ TURİZM GÜZERGAHLARI ZİYARET EDİLDİ

AKÇAABAT’IN ÖNEMLİ TURİZM GÜZERGAHLARI ZİYARET EDİLDİ

Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, yaz sezonunun başlangıç günlerinde Hıdırnebi Yaylası esnafı ile bir araya geldiler.

Hıdırnebi Yaylası esnafıyla bir araya gelinen toplantıda yaz sezonunun önemli güzergahlarından biri olan ve sahilden ulaşımı en rahat olan yaylalardan biri konumundaki HıdırnebiYaylası’nda yapılacak olan turizm düzenlemeleri konuşuldu. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı istişare toplantısında yayla esnafı tarafından yerli ve yabancı turisti memnun edecek tesislerin, konaklama yerlerinin ve aktivite alanlarının olması ve hatta arttırılması gerektiği belirtildi.

Akçaabat’ın geleceğinin turizm olduğunun bilincinde olarak çalışmalar yaptığını dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Sadece Hıdırnebi yaylası için değil Akçaabat’ımıza bağlı tüm yaylarımız için önemli turizm çalışmaları ve düzenlemeleri yapılması gerekiyor. Biz, bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı bu minvalde gerçekleştiriyoruz. Akçaabat’ımızın turizmden hak ettiği payı alması için elimizden gelenin daha fazlasını yaptığımızı bilmenizi isterim. Doğa harikası yaylalarımız bizim için çok kıymetlidir. Yerli ve yabancı turistlerin de yaz aylarında uğrak noktalarıdır. Özellikle Hıdırnebi yaylası merkeze yakın olması ve ulaşımının kolay olması sebebiyle turistler tarafından yoğun ilgi görüyor. Buralarda gerçekleştireceğimiz projeler sayesinde yerli ve yabancı turistlerimiz yaylalarımızdan memnun olarak ayrılacak ve yine gelmek için gün sayacaklar.” Dedi. 

DOĞA HARİKASI UÇARSU ŞELALESİ İNCELENDİ

Hıdırnebi Yaylası esnafıyla yapılan toplantının ardından Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz Uçarsu Şelalesi’ni incelediler. 

Doğa harikası Uçarsu Şelalesi’nin turizm güzergahlarıarasında yerini alması için gerekli çalışmaların yapılacağı vurgusunu yapan Başkan Ekim, gerekli projelerin hazırlandığını belirtti.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER