AKÇABAT BELEDİYESİ KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI

AKÇABAT BELEDİYESİ KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI

AKÇABAT BELEDİYESİ KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI

Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında rutin toplantısını gerçekleştirdi. 

Kurul toplantısına Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Osman Baş, Mehmet Salih Köse, Mustafa Yazıcı, İsmail Topal, Sebahattin Şentürk, Kadir Topal, Yılmaz Topal, Mustafa İnal, Mehmet Salih Atadinç, Turhan Bektaşoğlu ve H. Sami Kara katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında toplanan Kültür Araştırma Kurulu’nda kurul üyelerince genel değerlendirmeler yapıldı; görüş ve öneriler dile getirildi.

Kurul üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, Akçaabat genelinde yaz aylarında yapılacak olan kültürel ve sosyal etkinlikler, organizasyonlar, faaliyetler ve aktiviteler konuşularak planlandı. Bunun yanı sıra toplantıda, Akçaabat’ta her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 32’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali ile ilgili son değerlendirmeler yapıldı.

Toplantının son bölümünde ise Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kurul üyelerine ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KÜLTÜR YAYINLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Araştırmacı-Yazar Zehra Topal’ın kaleme aldığı ‘Akçaabat Tarihiden Sayfalar’ adlı kitap, Akçaabat Belediyesi kültür yayınları arasında yerini aldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Araştırmacı-Yazar Zehra Topal’ın yazdığı ‘Akçaabat’ın Tarihinden Sayfalar’ adlı kitabı, Kültür Araştırma Kurulu üyelerine hediye etti. 

Başkan Ekim, kitabın hazırlanmasında ve Akçaabat Belediyesi Kültür Yayınlarına kazandırılmasında emeği geçen başta Zehra Topal olmak üzere Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyelerine ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER