Aziz Yıldırım’ın 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Yarıyıl Tatili Mesajı

Aziz Yıldırım’ın 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Yarıyıl Tatili Mesajı

Bugün şehrimizdeki 636 okulumuzda eğitim öğretim gören 142.007 öğrencimiz, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk dönem karnelerini aldılar. Bir dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

Sevgili öğrencilerimiz,
Gözlerinizdeki ışık ve yüreğinizdeki umut ülkemizin geleceği adına bizlere güç vermektedir. Sizler, ilerleyen teknolojiyle birlikte toplumun yenilikçi dönüşümünde, ana unsur olma yolunda ilerlemektesiniz. Yeni bir şey öğrenmekten korkmayın. Sahip olduğunuz öğrenme arzusunu hiçbir zaman kaybetmeyin. İçinizdeki öğrenme aşkı ve hayallerinize ulaşma arzusu ile sizleri sınıflarınızda ders dinlerken, kütüphanede kitap okurken, atölyelerde çalışırken, koridorlarda mutlu ve geleceğinden emin adımlarla yürürken görmekten mutluluk duyuyoruz.

Kıymetli Velilerimiz,
Çocuklarımızın akademik başarısı tabi ki bizler için de sizler için de oldukça önemlidir, bunu bilmekteyiz fakat anne baba olarak çocuklarımızın akademik başarısının yanı sıra ülkemizin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimsemesine de önem vermeli, onları bu yolda elimizden geldiğince geliştirmeliyiz.  Unutmayınız ki hepimiz gurur duyabileceğimiz ortak başarılar için çalışıyoruz. Bu başarı, siz velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin azim ve sabrı sayesinde gerçekleşecektir. Bu konuda göstereceğiniz anlayış ve sabır için de hepinize ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Değerli Öğretmenlerimiz;
Yüreğinizdeki sevgiyi, belleğinizdeki bilgiyi, kişiliğinizdeki çizgiyi, sevgili yavrularımızla paylaştığınızı biliyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizin kazandığı bu başarılarda sizlerin de payı çok büyüktür. Üzerimizdeki emekleri ile gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin yarıyıl tatilini en güzel ve verimli şekilde geçirmelerini; ikinci yarıyılda da başarı ve mutluluğun artarak devam etmesini diliyorum.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER