BAŞKAN GENÇ: BEŞİKDÜZÜ’NÜN SORUNLARINI EL BİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ

BAŞKAN GENÇ: BEŞİKDÜZÜ’NÜN SORUNLARINI EL BİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ

BAŞKAN GENÇ: BEŞİKDÜZÜ’NÜN SORUNLARINI EL BİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem’i makamında ziyaret etti. Beşikdüzü’nün çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Genç, “Güzel ilçemizin sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz” dedi.

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem’i makamında ziyaret etti. Başkan Cahit Erdem’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Genç, Beşikdüzü’ne hizmet noktasında büyük önem verdiklerini belirterek, “Başkanımızla, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (ASKF) başlayan mesai birlikteliğimiz, Ortahisar Belediye Meclisi'nde devam etti. Şimdi de kendisi Beşikdüzü Belediye Başkanı, biz de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak güzel ilçemize birlikte hizmet edeceğiz. Beşikdüzü önemli bir ilçemiz. Şehrin ilk girişindeki vizyon ilçemiz. Ama şu an itibariyle de önemli konuları ve sorunları var. Doğal gaz çalışmaları ağır ilerliyor. Bozulan caddeler ve üstyapının yapılmaması gibi önemli konuları var. Hem teşkilatımızla hem de muhtarlarımızla istişarelerimizi yapıyoruz. Su konusunda bazı mahallelerimizin ciddi sıkıntıları olduğunu gördük. Bütün bunlarla ilgileneceğiz” diye konuştu.

DESTEK VERECEĞİZ
Beşikdüzü’ne önemli hizmetler kazandırmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurgulayan Başkan Genç, “Doğal gaz konusunu biz de takip ettik. Ağustos'a kadar o kısımların bir an önce tamamlanması ve üst yapıya geçilmesi lazım. O konuda da biz elimizden gelen desteği vereceğiz. Yine muhtarlarımızın şantiyemizin güçlendirilmesi, kırılan betonlar, kanal temizliği gibi birçok konuda talepler var. Hepsini özellikle not ettik, dosyalarımızı aldık. Onlara da, teşkilatımıza da söyledim. Hepsini belediyemizle birlikte bir değerlendirelim. İnşallah bu dönem güzel hizmetlere vesile olur. Ben buna inanıyorum. Çünkü Beşikdüzü çok önemli bir ilçemiz. Bir de seçimden önce bu işleri bizzat takip edeceğim diye de insanlara sözüm var. O sözümüzün de gereğini yerine getirmemiz lazım. Doğal gazın çok daha önce Beşikdüzü’ne gelmesi lazımdı. Bütün bunları el birliği ile çözeceğiz” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZA İNANCIMIZ TAM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem, “Böyle sevdiğimiz dostlarımızı burada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Ahmet başkanla sporda başlayan dostluğumuz siyasette devam etti. Kurucu mecliste devam etti. Şimdi biz burada belediye başkanıyız. O bizim Büyükşehir Belediye başkanımız. İnşallah güzel hizmetleri Trabzon'umuza getiririz. Bilgi birikimimiz, tecrübemiz bu işleri çözecek nitelikte. Ben kısa zamanda büyük yol kat edeceğimiz düşüncesindeyim. Turizmle ilgili bu bölgenin en büyük yatırımı bizde olmasına rağmen turizmden hiç nasibini almamış bir belediyeyiz. Mahkemelik durumlarımız var. Yolların asfaltlanması ve onarımı konusunda desteğinizi isteyeceğim. Destek olacağınıza eminim” ifadelerini kullandı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER