BAŞKAN GENÇ, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE İFTARDA BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yaşlılar Haftası kapsamında Köşk Huzurevi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Genç, “Bizlere emek veren, şehrimize, ülkemize değer katan büyüklerimizin varlıkları ve duaları çok kıymetli” dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve eşi Arzu Genç, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Köşk Huzurevi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Genç, tek tek ilgilenip taleplerini dinlediği huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Ramazan ayının manevi iklimine vurgu yapan Başkan Genç, “Bu güzel iftar soframızda bizleri bir araya getiren Cenab-ı Allah’a hamdediyoruz. Ramazan ayımızı yoğun bir tempoda geçirirken, her yıl olduğu gibi bu anlamlı haftada siz kıymetli büyüklerimizle birlikte olmayı istedik. Bizlere emek veren, şehrimize, ülkemize değer katan büyüklerimizin varlıkları ve duaları çok kıymetli. Onların hayır duası, bu şehrin bereketidir. Bu güzel buluşmayı sağlayan il müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan’ın hepimize huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.
GAZZE’DEKİ KARDEŞLERİMİZİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ
Gazze’de yaşanan insanlık dramına da dikkat çeken Başkan Genç, “Biz burada huzur ve güven içinde iftarımızı yaparken, ne yazık ki Gazze’de kardeşlerimiz kan ve gözyaşı içinde hayatta kalma mücadelesi veriyor. Onların acısı bizim de acımızdır. Buradan soframızın bereketiyle birlikte dualarımızı da mazlum coğrafyalara gönderiyoruz. Rabbim zulüm altındaki tüm kardeşlerimize daha güzel bir gelecek nasip etsin. Bu vesileyle şimdiden mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Rabbim, sağlık ve huzur içinde daha nice bayramlara kavuşmayı nasip eylesin” ifadelerini kullandı. Huzurevi sakinleri, ziyaretlerinden ötürü Başkan Genç'e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.