BAŞKAN GENÇ: ÖZEL BİREYLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

BAŞKAN GENÇ: ÖZEL BİREYLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

BAŞKAN GENÇ: ÖZEL BİREYLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Engelsiz Yaşam Akademisi’nin yıl sonu etkinliğine katılarak özel bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Bu tür etkinlikleri artıracaklarını belirten Başkan Genç, “Yavrularımızın eğitimleri noktasında önemli adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile açılan Engelsiz Yaşam Akademisi’nin 2023-2024 eğitim öğretim yıl sonu etkinlikleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in katılımıyla gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Parkı'nda gerçekleşen programda özel bireyler ve aileleriyle buluşan Başkan Genç, “Büyükşehir Belediyemiz olarak özel kardeşlerimiz ve onların güzel aileleriyle buluştuk. Davetimize icabet eden kıymetli ailelerimize teşekkür ediyoruz. Babaları da ihmal etmiyoruz ama asıl yükü anneler çekiyor. Bu özel kardeşlerimizi bizlere emanet eden Allah'a şükrediyoruz. Onlar için büyük bir fedakarlığı ortaya koyan muhterem ailelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz de bu konuda yerel idareciler olarak, belediye başkanları olarak bugüne kadar çok şükür duyarsız kalmadık. Bundan sonra da kalmayacağız" dedi.

BERABER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Bu tür faaliyetlerin sayılarını artıracaklarını belirten Başkan Genç, “Hem kıymetli derneklerimizle hem de Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'mızla beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerle birlikte hayatımızın bütün aşamalarında yan yana olmaya devam edeceğiz. Hem mekanların sayılarını artıracağız hem de bu yavrularımızın eğitimleri noktasında önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Kalıcı yaşam merkezleri noktasında da gayret göstereceğiz. Cenab-ı Allah bize güç ve kuvvet versin. Dualarınızı da eksik etmeyin. Bu konuda bu kardeşiniz gayreti ortaya koyacak. Bu yavrular için ne kadar yapsak azdır. Bugün hem yavrularımızla hem özel kardeşlerimizle hem de muhterem ailelerimizle beraber bir arada bulunmak kıymetliydi. İnşallah zaman zaman bu tür etkinliklerde buluşacağız. Birer birer ailelerimizi gezdim, çocuklara da sordum. Mutlu musunuz? Mutluyuz dediler. Onların mutluluğu önce ailelerinin ama aynı zaman da bizim de mutluluğumuz. Bu şehirde yaşayan herkes mutluysa belediye başkanı da mutlu olur. Katkı sağlayan değerli mesai arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER