BAŞKAN GENÇ VAKFIKEBİR’DE İLÇE TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GENÇ VAKFIKEBİR’DE İLÇE TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GENÇ VAKFIKEBİR’DE İLÇE TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Vatandaşların kendilerinden ne istediklerini bildiğini söyleyen Başkan Genç, “Vakfıkebir ilçemizi hizmetle donatacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Genç, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek ilçe teşkilatı ve mahalle başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. İlçeleri daha sık ziyaret edeceğini söyleyen Başkan Genç, “Ziyaretlerimizin başlangıcını teşkilatımızdan yapmak önemlidir. Çünkü bizim anlayışımıza göre önce teşkilat sonra icraat gelir. Biz teşkilatın mensubuyuz, Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşıyız. Onun teşkilatçılık anlayışının gereği olarak da hareket ediyoruz. Bu minvalde Vakfıkebirli hemşehrilerimizin desteğiyle yeni bir vazife aldık. Bu desteğin karşılığının hizmet olduğunu biliyoruz. Daha çok gayret edeceğiz, daha çok çalışacağız. Vakfıkebir için daha fazla gayret ortaya koymak zorundayız. Onun da bilincindeyiz. Vakfıkebir batıdaki merkez ilçemizdir. Büyükliman’ın merkezidir. Biz bu manada ne söz verdiysek burada onun arkasında olacağız. Karadağ yolundan tutun, başkanımın başlattığı projelerin devamı yönünde de ne söz verdiysek arkasında olacağız. Vatandaşlarımızın bizden ne istendiğini biliyoruz. Yol ve su konusunda sıkıntılarımız var. Sorunlarımızı tek tek çözeceğiz” dedi.

SORUN ÇÖZME MAKAMINDAYIZ
Sorun çözeme makamında olduklarının altını çizen Başkan Genç, “Bir defa işin ehli olacaksın. TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul sağ olsun, köy hizmetleri zamanından beri her mahallenin köyünü, yolunu, suyunu bilir. Bütün sorunlarımızı oturacağız, istişare edeceğiz ve çözeceğiz. Teşkilatımızla ve muhtarlarımızla bu dönemi hizmetlerle dolu geçirmek zorundayız. Hal ve şart ne olursa olsun durmadan çalışacağız. Biz şikayet üretme makamında değiliz. Biz sorun çözme makamındayız. Kaynaksa da kaynağı üreteceğiz. İşin peşine gideceğiz. Vakfıkebir bizden hizmet bekleyecek. Bunun da inşallah karşılığını bir sonraki seçimde göreceğiz. Vakfıkebir daha yüksek bir destekle bunu bize gösterecek. Onun için önce teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kadememize, mahalle başkanlarımıza emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Allah bize nasip etti, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin peşinde görev yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeye yeni bir istikamet çizmiştir. Bu ülkenin insanının içindeki cesareti de özgüveni de milliliği de ayağa kaldırmıştır” ifadelerini kullandı. 

GÜÇLÜ OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Dünyanın refaha Türk milleti sayesinde kavuşacağının altını çizen Başkan Genç, “Gazze'de insanlığı öldürüyorlar, çocukları öldürüyorlar. Onların medeniyeti işte bu. Onun için bizim üzerimizde çok büyük sorumluluk var. Cenab-ı Allah İslam bayraktarlığını Türk milletine nasip etti. Bunun yeniden bir ayağa kalkışıdır, Tayyip Erdoğan'ın yürüyüşü. Bu yürüyüşünde kesintiye uğramaması lazım. Buradaki bütün dava arkadaşlarımız da bu anlayıştadır. Daha çok çalışalım, daha çok gayret edelim, hizmet edelim. Hem ülkemiz, hem inancımız, hem medeniyetimiz yeryüzündeki rolünü bir kez daha oynasın. Bizim ceddimiz fethettiği toprakların hiçbirisinde zulmetmedi. İnsanlığa dair bütün merhametiyle, hoşgörüsüyle dinine diline bakmadan hizmet et. Böyle bir medeniyetiz biz. Onun için diyorum ki dünya Türkleri bekliyor. Güçlü olmak için de çalışacağız. Seçimler kaybedilebilir, hiç moralleri bozmaya gerek yok. Nerede eksik yaptık? Nerede hata yaptık?  Bunları tespit edeceğiz; ona göre çalışacağız. Daha çok kenetleneceğiz. Bir taraftan üzüntülüyüz ama öte yandan da büyükşehirler arasında birinci olduk, bundan dolayı mutluyuz. Bunda da Vakfıkebir’imizin çok büyük katkısı var. Bu dönemi iyi geçirelim. Güzel çalışalım, gayret edelim hep beraber el ele verelim. Cenab-ı Allah neticesini takdir eder. Bu dönem hem Vakfıkebir’imiz hem diğer ilçelerimiz için yoğun bir dönem olacak. Belki zor bir dönem olacak ama çalışacağız ve inşallah bu hizmetleri üreteceğiz” şeklinde konuştu.

DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ise, “Başkanımıza, ilçemize bu zamana kadar vermiş olduğu destekler için ve bundan sonra verecek olduğu destekler için çok teşekkür ediyorum. İlçemizde belediye başkanlığını kaybetmiş olsak da meclisimizi almış bulunmaktayız. Tüm teşkilatımızla birlikte eksiklerimizi de biliyoruz. İlçemizi AK Parti teşkilatı olarak hak ettiği yere getirmek için gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER