BAŞKAN GENÇ: VAKFIKEBİR’İN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ

BAŞKAN GENÇ: VAKFIKEBİR’İN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ

BAŞKAN GENÇ: VAKFIKEBİR’İN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ı ziyaret etti. Başkan Genç, "İlçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz” dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ı makamında ziyaret etti. Başkan Koçal’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Genç, “Birlikte güzel hizmetler yapmak ve ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Mahallelerimizle ilgili sorunlarımız var. Başkanımızla daima istişare halinde olacağız. İlçemizde, mahalle ve köy yollarımızda sorunlarımızı çözeceğiz. Vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz. Devam eden çalışmaları takip ediyoruz. Vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla daima iletişim halindeyiz. Bize aktarılan problemlerle ilgileniyoruz” diye konuştu.

ENERJİ SANTRALİ KURACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fuat Koçal, “Bu dönem beraber güzel hizmetler yapacağız. Pazar yeri beklentimiz var, güneş enerjisi santrali kurmayı planlıyoruz. Onunla ilgili bir çalışma başlattık. Alan tespiti ile ilgili çalışmalarımız var. Bütüncül gözle baktığında cari açığa bile faydası oluyor. Çünkü enerji arzı sıkıntımız var bizim. Büyükşehir belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başkanımızın bize olan desteğinin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Birlikte ilçemize güzel hizmetler kazandırtacağız” ifadelerini kullandı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER