BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YARDIMA KOŞUYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YARDIMA KOŞUYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YARDIMA KOŞUYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in şehirde yardıma muhtaç vatandaşlara göstermiş olduğu hassasiyet doğrultusunda Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalarda, 2 ayda 280 evin temizlik ihtiyaçları karşılandı. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, öncülüğünde sosyal hizmetler alanında birçok proje hayata geçiyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince ‘Dezavantajlı Bireylerin Konutlarının Temizlenmesi Hizmeti’ kapsamında, şehir genelinde bulunan kimsesiz, bakıma ve yardıma muhtaç vatandaşların ev temizlik ihtiyaçları karşılanıyor. Proje kapsamında nisan ve mayıs aylarında 280 evde temizlik hizmeti gerçekleştirilirken çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, insan odaklı hizmetten hiçbir zaman taviz vermediklerini belirterek, “Her zaman önce insan dedik. Çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin merkezine önce vatandaşlarımızı koyduk. Hayatlarını nasıl kolaylaştırabiliriz, yaşam standartlarını ve yaşam kalitelerini nasıl yükseltebiliriz diyerek çalıştık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapmaya gayret ediyoruz. Hizmetlerimizle 7’den 70’e, gencinden yaşlısına herkesin yanında olma gayretindeyiz” dedi. 

YALNIZ DEĞİLSİNİZ
Başkan Genç, kimseyi dört duvar arasında kimsesiz bırakmayacaklarını vurgulayarak, “Kimsesiz ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın hayatlarında var olmayı çok önemsiyoruz. Kimseyi çaresiz, dört duvar arasında bırakmıyoruz. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Aile bireylerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve yaşanılır kılmak her zaman önemli bir görevimiz ve önceliğimizdir. Bu noktada dur durak bilmeden bütün ilçelerimizde vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Büyükşehir, herkesin ailesidir, kimse yalnız değildir. Önemli olan vatandaşlarımızın yapılan hizmetten memnun olmaları, kendilerini yalnız hissetmemeleri. Onların duaları bize güç veriyor. Ekiplerimize de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER