BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA DANIŞMANLIK DESTEĞİ 

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA DANIŞMANLIK DESTEĞİ 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye adım atacak gençlere YKS tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Öğrenciler, uzmanlar eşliğinde tercih danışmanlığı merkezlerinde 25 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında tercihlerini doğru ve bilinçli bir şekilde yapabilecek. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Bu kapsamda Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılan adayların tercihlerini bilinçli bir şekilde yapabilmesi için tercih danışmanlığı merkezleri oluşturdu. Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi giriş salonunda 4 tercih danışmanlığı masası kuruldu. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Destekleme ve Yetiştirme Kursu’nda da öğrencilere uzmanlar eşliğinde tercih danışmanlığı hizmeti sunuluyor. 

HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, öğrencilere başarı dileyerek, “Amacımız, geleceğimiz olan gençlerimizin bilinçli tercih yapmasına katkı sunmak. Gelecekleri için en önemli kararlardan birini verecekler. Ülkemizi ve Trabzon’umuzu gençlerimizle aydınlık geleceğe taşıyacağız. Her birinin emeği çok kıymetli. Uzun bir çalışma süreci geçirdiler, ardından sınav sürecini yaşadılar. Amacımız bu zorlu sürecin ardından hedefledikleri bölümleri ve üniversiteleri bilinçli bir şekilde tercih etmelerine katkı sunmak. Bizler, süreç boyunca hep yanlarında olmaya özen gösterdik ve bütün imkanlarımızı seferber ettik. Tercih sürecinde de kıymetli gençlerimizin yanındayız. Öğrencilerimizi tercih danışmanlığı merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER