Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu Seçimini Yaptı

Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu Seçimini Yaptı

Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu Seçimini Yaptı

YENİ BAŞKAN KILIÇ OLDU

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde 2021 yılında kurulan ve ‘Çarşıbaşı Modeli’ başlığında bir başarı hikayesi yazan Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu’nun (ÇDF) Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kurucu ve Onursal Başkan Tahsin Usta’nın aday olmadığı genel kurulda tek liste ile gidilen seçimlerde yeni genel başkan iş insanı Ali Kılıç oldu.
Çarşıbaşı Esnaf Odası Toplantı Salonunda yapılan genel kurula Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş, Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, STK başkan ve temsilcileri ve federasyon üyeleri katıldı.
Divan Başkanlığını Mehmet Berber’in yaptığı genel kurulda faaliyet ve denetim kurulu raporları ile tahmini bütçe okunarak oy birliği ile kabul edildi. Yapılan istişarelerin ardından seçimlere geçildi.
USTA: BİR MODEL OLUŞTURDUK
Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Usta, “Çarşıbaşı’nda Esnaf Odamız, Ziraat Odamız, muhtarlarımız, derneklerimiz ve spor kulüplerimizle bir model ortaya koyduk. İsmi Çarşıbaşı Modeli. Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu bir ilktir ve çoğu ilçeye örnek olmaktadır. Kısa zamanda güzel işlere imza attığımıza inanıyoruz. Bu konuda ödüller de aldık. Başarılarımız taçlandırıldı. Üniversitede okuyan öğrencilerimize burs verdik. Fındığımıza, keşanımıza sahip çıktık. İlçemizin bağrından çıkan ve bizim gibi bir başarı hikayesi yazan İskofya’nın her zaman yanında olduk. Şimdi görevi bir başka arkadaşımıza devrediyoruz. İlçemizin tanıtımı için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. İstanbul’da iki kez gemide Çarşıbaşılılar buluşması gerçekleştirdik. Sosyal yardımlar konusunda bize başvuran herkese yetişmeye gayret ettik. Ben yeni yönetim kuruluna başarılar dilerken her zaman yanlarında olacağımın bilinmesini istiyorum. Görev süremiz boyunca federasyonumuza maddi ve manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Yine bizimle birlikte görev alan bütün yönetim, denetim, disiplin ve danışma kurulunda bulunan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
KILIÇ: ÇARŞIBAŞI İÇİN VARIZ
Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı seçilen Ali Kılıç, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugün gerçekleştirilen Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu (ÇDF) Olağan Genel Kurulu’nda bayrağı Onursal ve Kurucu Başkanımız Tahsin Usta’dan devralmış olduk. Her şeyden önce genel kurulumuza katılarak bizlere güç veren; çok değerli Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Keleş’e, Esnaf Odası Başkanımız Egemen Turan Kaynar’a, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk’e, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, muhtarlarımıza, STK başkan ve temsilcilerimize, basınımızın değerli mensuplarına, federasyon delege ve üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Tahsin Usta başkanımızın İstanbul’dan bize yine güç ve destek vereceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Bugüne kadar ilçemize ve federasyonumuza yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı kendisine ve yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni seçilen yönetim kurulumuzla birlikte, Çarşıbaşı’nın eğitiminden turizmine, tanıtımından ekonomisine, sporundan kültürüne kadar her alanda birlik ve beraberlik içerisinde, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden canla başla çalışacağımıza söz veriyorum. İlçedeki kurum, kuruluşların yanı sıra il dışındaki STK’larımızla uyumlu bir şekilde çalışarak çıtayı daha da yükseklere çıkaracağımıza inanıyorum. Var olun, sağolun.” Dedi.
Konuşmaların ardından yeni genel başkan Ali Kılıç tarafından Genel Kurul tarafından Onursal Başkan ilan edilen Tahsin Usta’ya plaket ve çiçek takdim edildi.
Çarşıbaşı Dernekler Federasyonu’nun yeni kurulları şöyle oluştu:
Yönetim Kurulu: Ali Kılıç (Genel Başkan), Turan (Egemen) Kaynar, İbrahim Öztürk, Abdullah Kul, Aydın Gelleci, Hayri Çakır, Selim Acar, Hakan Kolay, İsmail Saka, Salih Oğuz Yüksek, Fatma Balcı, Mustafa Yılmaz, Selim Kaya, Ahmet Çakır ve Gürcan Çolak.
Denetim Kurulu: Demet Kayhan Sevgi, Dilara Kara ve Mehmet Sevgi.
Disiplin Kurulu: Hakan Kocaman, Haydar Çoban, Muammer Yazıcı, Hamza Ustabaşı ve Gökhan Şahin.
Danışma Kurulu: Ahmet Keleş, Mehmet Turan, Coşkun Yılmaz, Mümin Nuhoğlu, Metin Berber, Kemal Ustabaşı, İsmail Yurdusever, Halil Kul, Hasan Akkan, Ahmet Ertuğral, Emine Yılmaz, Mustafa Aydın, Avni Yorgun, Erdinç Ertuğral ve Haydar Akyazı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER