CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez’den Çay Mitingine Davet;

CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez’den Çay Mitingine Davet;

CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez’den Çay Mitingine Davet; “Kabul edilemez bu fiyatla çay üreticileri mağdur edildiği gibi çay üretimini de yok etme zihniyetinin bir yansımasıdır.”

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Rize'de yarın saat 13:00'de düzenlenecek Çay Mitingi’ne tüm vatandaşları davet etti. Mitingde, açıklanan yaş çay alım fiyatının üreticinin maliyetlerini bile karşılamadığına ve fiyatın 25 TL olarak yeniden düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekilecek.

Suiçmez, "Açıklanan bu kabul edilemez fiyatla çay üreticileri mağdur edilmekte ve çay üretimi yok edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalmaktadır. Çay üreticisini özel sektöre mahkum ettiren bu durumu kabul etmiyoruz," dedi. Ayrıca, yaş çay alım fiyatının en az 25 TL olarak yeniden belirlenmesi gerektiğini vurgulayan Suiçmez, üreticilerin sesini duyurmak için herkesi mitinge katılmaya çağırdı.

Mitinge CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılacağını belirten Suiçmez, "02 Haziran 2024 pazar günü saat 13:00’de, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla Rize’de gerçekleşecek Çay Mitingi’ne tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2024, 12:40

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER