banner375

Hacivat & Karagöz Gösterisiyle Ramazan Coşkusu Sürüyor

Hacivat & Karagöz Gösterisiyle Ramazan Coşkusu Sürüyor

Akçaabat Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen geleneksel Hacivat & Karagöz tiyatro gösterisi, Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde sahnelendi.

Çocuklar ve aileler, bu keyifli gösteriyle hem eğlendi hem de Ramazan’ın manevi atmosferini doyasıya yaşadı. Salonu dolduran minikler, Hacivat ve Karagöz’ün eğlenceli diyaloglarıyla kahkahalara boğulurken, aileler de çocuklarıyla birlikte bu nostaljik gösterinin tadını çıkardı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, etkinliğin önemine vurgu yaparak, “Ramazan, sadece bir ibadet ayı değil; aynı zamanda birlik, beraberlik ve kültürel değerlerimizi yaşatma zamanıdır. Geleneksel sanatlarımızı çocuklarımızla buluşturmak, onların geçmişimizle bağ kurmasını sağlamak bizim için büyük bir mutluluk. Bu tür etkinliklerle şehrimize hem sanatsal hem de kültürel bir hareketlilik kazandırıyoruz.” dedi.

Akçaabat Belediyesi, Ramazan ayı boyunca benzer etkinliklerle halkı bir araya getirmeye ve manevi değerleri yaşatmaya devam edecek.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER