Köse Bayburt il müdürlüğüne atandı.

Köse Bayburt il müdürlüğüne atandı.

Bayburt’ a  Trabzonlu il Müdürü..

Trabzonlu Salih KÖSE, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahiinur Özdemir GÖKTAŞ' ın tensipleri Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevlendirildi.

Salih KÖSE, 1970 yılında Trabzon’ un Tonya ilçesinde  doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Tonya’ da tamamladı.1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünden mezun oldu. 1997-20005 yılları arasında Gümüşhane ilinde sınıf öğretmenliği yaptı.2005-2010 yılları arasında Trabzon’ da çocuk kuruluşlarında ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde sosyal  çalışmacı olarak görev yaptı. 2010 yılında Kuruluş Müdür Yardımcısı olarak Fatih çocuk Yuvası ve Trabzon Yetiştirme Yurdunda  çalıştı,  2019 yılında vekaleten  2023 Temmuz ayına Trabzon Çocuk Evleri Sitesi Müdür vekili olarak çalıştı. 2023 Ağustos ayında  Bandırma Çocuk Evleri Sitesi Kuruluş Müdürlüğüne asaleten atandı. 

Salih KÖSE, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın MahinurÖzdemir GÖKTAŞ' ın tensipleri Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevlendirilmiş olup 18.12.2023 tarihinde görevine başlamıştır.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER