Kutlu Parti Kurucular Kurulu Tüzüğü gereği Parti Genel Başkanı ve yetkili organlarını seçmek üzere 07.07.2024 günü Ankara'da toplandı.

Kutlu Parti Kurucular Kurulu Tüzüğü gereği Parti Genel Başkanı ve yetkili organlarını seçmek üzere 07.07.2024 günü Ankara'da toplandı.

Kutlu Parti Kurucular Kurulu Tüzüğü gereği Parti Genel Başkanı ve yetkili organlarını seçmek üzere 07.07.2024 günü Ankara'da toplandı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu oy birliği ile Kutlu Parti Genel Başkanlığına seçildi. Seçim sonrası bir konuşma yapan Halaçoğlu "Sağcı değiliz, solcu değiliz ama ortacı veya merkezci de değiliz. Hatta merkez sağcı ve merkez solcu da değiliz.  Bunlar Batı'nın bize empoze ettiği yapay sınıflandırmalardır. Sahada karşılığı yoktur. Biz doğrudan doğruya vatanseveriz. Bize Türkçü veya milliyetçi değil misiniz?" diye soruyorlar.  Onlara 'Vatanseverlik hepsini kapsar.' diyoruz. Atatürk ne sağcı ne solcu idi. Görevini hakkıyla yapan bir vatanseverdi. Bize göre en iyi milliyetçi, topluma karşı görevini en iyi yapan kişidir.  

Bu konularda bir zihniyet devrimini gerçekleştirmeyi planlıyor ve hedefliyoruz" dedi. Halaçoğlu daha sonra Başkanlık Divanı'nda birlikte çalışacağı yardımcılarını tanıttı. Genel Başkan Yardımcıları şu isimlerden oluşuyor:  

İrfan ÇEP, Genel Sekreter, Profesyonel Yönetici, Jeolog  

Hikmet YILMAZ, Genel Muhasip, E.Genel Müdür, Yeminli Mali Müşavir/Bağımsız Denetçi  

Ahmet ERDEMLİ, Siyasi İşler ve Parlamento ile İlişkiler Başkanı, Uluslararası Ticaret Uzmanı  

Baybora Cihan KAHVECİ, Ekonomi ve Kalkınma Politikaları Başkanı, Ekonomist 

Ümit YALIM, Güvenlik Politikaları ve Dış İlişkiler Başkent, E. Subay, Mühendis  

Tulga KESKİN, Teşkilat Başkanı, Ziraat Yüksek Mühendisi, Profesyonel Yönetici  

Fatma Melike KARAASLAN, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı, Avukat  

Nazan ÖÇALIR, Medya İletişim ve Tanıtım Başkanı, Gazeteci-Yazar, Tv.  Prog Ypm.  

Hasan YAMAN, Sağlık ve Sosyal Güvenlik Politikaları Başkanı, Diş Hekimi  

Hasan ALİ ERDEM, Eğitim, Ar-Ge, Ölçme ve Değerlendirme Başkanı, Kamu Yönetimi Uzmanı  

Şule TUNTAŞ, Çevre Şehircilik ve Yerel Yönetimler Başkanı, Şehir Plancısı  

Hüseyin AVCI, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, E. Bürokrat  

Genel Başkan Danışmanları ise:  

Salih Ezer, Avukat 

Ali Aker, İş İnsanı  

Halaçoğlu, Parti Sözcülüğü görevinin şimdilik Genel Başkanın uhdesinde kalacağını belirterek, konuya göre kendisinin ya da görevlendireceği Divan Üyesinin bu görevi yürüteceğini belirtti. 

KUTLU BİR YOLCULUK BAŞLIYOR

ATALARIMIZ VATANI KURTARIP DEVLET KURARKEN KİMSENİN MELEKETİNE, GEÇMİŞİNE, IRKINA, İNANCINA BAKMAKSIZIN ELBİRLİĞİ YAPARAK DÜŞMANI KOVMUŞTUR. BU KAPSAYICI ANLAYIŞLA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞAN MİLLETİMİZ, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURMUŞTUR. TIPKI ATALARIMIZ GİBİ ŞİMDİ DE TÜM VATANSEVERLEROLARAK, YAŞADIĞIMIZ SON DEPREMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ BİRBİRİMİZE TUTUNUP ELBİRLİĞİ, GÜÇBİRLİĞİ YAPARAK, ÖZELLİKLE GENÇLERİMİZİN VE KADINLARIMIZIN UMUTLARINI YEŞERTECEĞİZ.

BAŞTA EĞİTİM, HUKUK DÜZENİ, GÜVENLİ VE UYGAR YAŞAM, EKONOMİK KALKINMA KONULARI OLMAK ÜZERE, ÜLKEMİZİ YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK VE KURULUŞ AYARLARINA TAŞIMAK AMACINDAYIZ. BUNUN İÇİN KUTLU PARTİ OLARAK BİLİM, AKIL, HUKUK VE KATILIM ESASLARI VE RUHUNDAN AYRILMADAN BİR ÇIKIŞ YOLU AÇMANIN MÜMKÜN OLDUĞU İNANCINDAYIZ. SİYASETTEKİ UĞURSUZLUĞA VE ÖĞRETİLMİŞ ÇARESİZLİĞE ÇARE OLARAK KUTLU PARTİ GELİYOR.

TOPLUMDAKİ AĞIR GÜVEN BUNALIMINA KARŞIN, YENİ BİR BAŞLANGIÇ VE KUTLU BİR YOL OLMAK, HERTÜR YOLSUZLUK VE İSRAFI ÖNLEMEK, ALDATMAYAN VE KANDIRMAYAN SİYASETİ ÖZÜMSEMİŞ HİZMET ERLERİNİN TOPLANMA YERİ OLMAK ÜZERE KURULAN KUTLU PARTİ, GELECEĞİ TASARLAMAK VE GENÇLERE BİR YOL OLMAK ARZUSUNDADIR.

KUTLU PARTİ, ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE VERDİĞİ GÖREVİN İCRA EDİLECEĞİ GÜÇBİRLİĞİ YERİDİR. KISTIRILMIŞ MİLLETİMİZ VE ÖZELLİKLE DE GENÇLERİMİZ İÇİN BİR TUTUNMA YERİ VE UMUTSUZLUĞU ÇAREDİR.

ÖĞRETİLMİŞ ÇARESİZLİKLERE İTİRAZIN VE ÇARENİN GÜR SESİ KUTLU PARTİ, GENÇLERİN, KADINLARIN VE TÜM VATANSEVERLERİN ELBİRLİĞİ YERİDİR. KUTLU PARTİ, ÜLKEMİZİN YENİ DOĞAN GÜNEŞİ, HAYAT VE KARDEŞLİK AĞACI, SABIRLI MİLLETİMİZİN HAKLI SESİ, YERLİ ÜRETİME DAYALI BOLLUK VE GÜZELLİK İMECESİ OLACAKTIR.

VATANIMIZ DÜZENSİZ GÖÇMENLERİN CİRİT ATACAĞI MEYDAN DEĞİL, GELECEĞİN GÜVENCESİ GENÇLERİMİZİN HELAL VE KUTSAL MEKANIDIR. ATA EMANEDİ VATAN SAHİPSİZ DEĞİLDİR; BU KUTLU NİMET VE EMANET, GÖZBEBEĞİ BALALARIN, ANALARIN VE BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN YANSINAMAZ VE VAZGEÇİLMEZ HAKKIDIR.

GELECEK UMUDU ELİNDEN ALINMIŞ GENÇLER VE KADINLAR İLE TÜM VATANSEVERLER İÇİN BİZ HAZIRIZ, SİZ DE VARSANIZ GELİN ELBİRLİĞİ YAPALIM. ÇARESİZLİK VE UMUTSUZLUK DAYATILANGENÇLERİMİZ İÇİN, TORUNLARIMIZ İÇİN BİR YOL AÇALIM. GENÇLERİMİZİN KUTLU PARTİDE ELBİRLİĞİ YAPARAK, ÜLKESİNE VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR.

ÜLKEMİZDE ONURLU VE MUTLU YAŞAM UMUDUNU YEŞERTMEK VE BÜYÜTMEK İÇİN, TEK DAYANAĞIMIZ VATANSEVER MİLLETİMİZE HİZMETE HAZIRIZ. BÖLGESİNE, IRKI VE RENGİNE, İNANÇ VE MEZHEBİNE GÖRE HİÇBİR AYRIM YAPMAYACAĞIZ. AKSİNE YUNUSCA SEVGİ VE KARDEŞLİK HUKUKU İLE TÜM VATANSEVERLERİ KUTLU PARTİYE SAHİP ÇIKMAYA, ÜYE OLMAYA BEKLİYORUZ.

“KUTLU PARTİ OLARAK “BİZ HAZIRIZ, AMA SİZSİZ OLMAZ” DİYEREK SAYGI İLE SELAMLIYORUM.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER