LÖSEV, BAŞKAN KAYA’YI ZİYARET ETTİ

LÖSEV, BAŞKAN KAYA’YI ZİYARET ETTİ

LÖSEV, BAŞKAN KAYA’YI ZİYARET ETTİ
Başkan Kaya: “Gelin, bu bayramda kurbanlarımızı LÖSEV’e bağışlayalım”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, lösemili çocuklar ve ailelerine yardım vakfı LÖSEV’in çok önemli çalışmalara imza attığını belirterek, “Bu bayramda kurbanlarımızı LÖSEV’e bağışlayalım ve lösemili çocuklarımız ve ailelerine bir nebze umut olalım” dedi.
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Halkla İlişkiler Sorumluları Gizem Görkem Aydın ve Ercan Can Kayabaş ile Trabzon Elçisi Emre Sandıkçı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı ziyaret etti. Başkan Kaya’nın görevini tebrik eden vakıf temsilcileri, LÖSEV’in çalışmaları hakkında şu bilgilendirmede bulundu:
“LÖSEV, lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak için çalışıyor. Türkiye'de her yıl 2000 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor. Bu durum bazen dar bütçeli ailelerde ebeveyni lösemili çocuk ile diğer çocukları arasında seçim yapmaya kadar zorluyor. Bu sebeple vakfımız gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde, gelir elde etmenin yanı sıra, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.”
BAŞKAN KAYA: “DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”
Bilgilendirme için teşekkür eden Başkan Kaya, “LÖSEV’i, bu anlamlı ve özverili çalışmalarından dolayı gönülden tebrik ediyorum. Allah, bu hastalıkla mücadele eden yavrularımıza ve ailelerine güç, kuvvet ve şifa versin. Bütün bu anlamlı hizmetleri yapmak için çalışan, gayret eden bütün vakıf çalışanları ve gönüllülerine de yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
“KURBANLARIMIZI LÖSEV’E BAĞIŞLAYALIM”
Vakfın, hizmetlerini yerine getirebilmesi için desteğe ihtiyacı olduğunun altını çizen Başkan Kaya, LÖSEV'e destek çağrısında bulunarak şöyle konuştu:
“Türkiye’de lösemi hastası binlerce yavrumuz, sağlıklarına kavuşabilmek ve yaşıtlarıyla gülüp oynayabilmek için yardım ve destek bekliyor. Küçük bedenleriyle acımasız bir hastalıkla mücadele ediyorlar. Onların hayata tutunmak için verdiği bu mücadelelerine, duyarlı vatandaşlar olarak destek olmalıyız. Gelin bu bayramda, kurbanlarımızı LÖSEV’e bağışlayalım, çocuklarımızın ve ailelerinin mücadelesine destek olalım.”

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER