MEZARLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI

MEZARLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI

MEZARLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Yürütülen çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki bütün mezarlıklar ziyarete uygun hale getiriliyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin her noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, yürüttüğü faaliyetler kapsamında Kurban Bayramı öncesinde 18 ilçede vatandaşların taleplerini ve mezarlıkların eksikliklerini karşılamak için harekete geçti. Belediye ekipleri, halkın mezarlık ziyaretlerini daha huzurlu ve rahat bir ortamda yapabilmesi için yoğun çaba harcıyor. Yapılan bu çalışmalar ile mezarlıklar daha güvenli ve ziyarete uygun hale getiriliyor. Ayrıca, bütün ilçelerde Büyükşehir Belediyesi uhdesinde bulunan mezarlıklarda duvar çalışması yapılırken cenaze işleri istasyonlarında ise yenilemeler yapılıyor. 

ÇALIŞMALAR HIZLANDI
Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan geniş çaplı uygulamalar kapsamında, Çaykara ilçesi Köknar Mahallesi’nde mezarlık duvarı, yol ve diğer çalışmalar gerçekleştirildi. Vakfıkebir ilçesinde Cenaze İşleri İstasyonu’nda tabelaların yenilenmesi ve otopark çizgilendirmesi yapıldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarımızda bakım ve onarım çalışmalarımızı hızlandırdık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda 18 ilçemizde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan alanlarda faaliyetlerimiz sürüyor. Mezarlıklar, vatandaşların rahatlıkla ziyaret edebileceği hale getiriliyor. Bu kapsamda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” denildi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER