MİLLİ MAÇ DEV EKRANDA

MİLLİ MAÇ DEV EKRANDA

MİLLİ MAÇ DEV EKRANDA

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım'ın heyecan dolu mücadelesini dev ekrana taşıyor. Taraftarlar, Meydan Parkı Atatürk Alanı’na kurulacak dev ekranla birlikte Çekya ile karşılaşacak A Milli Takım’a destek verecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu’nda mücadele eden A Milli Takım, gruptaki son maçında Çekya karşısına çıkıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu büyük karşılaşma öncesinde harekete geçerek Meydan Parkı Atatürk Alanı’nda dev ekran kuruyor. A Milli Takım’ın, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16’ya kalmak için 26 Haziran Çarşamba günü (yarın) saat 22:00’da karşılaşacağı Çekya maçının keyfini taraftarlar hep birlikte yaşayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in girişimiyle kurulacak olan dev ekranda maç izlemeye tüm taraftarlar davet edildi.

MİLLİ HEYECAN BULUŞTURUYOR
Başkan Genç, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ülkemizin milli gururu A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir mücadele sergiliyor. Bu önemli dönemde, Trabzon olarak biz de milli takımımızı desteklemek için bir araya geliyoruz. Meydan Parkı'nda kuracağımız dev ekran ile taraftarlarımız, Çekya maçını birlikte izleyecek ve takımımıza destek olacaklar. Bu etkinlikle hem futbolseverler bir araya gelecek hem de milli heyecanımızı canlı tutacağız."

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER