Minik öğrenciler, Başkan Kaya ile söyleşi yaptı

Minik öğrenciler, Başkan Kaya ile söyleşi yaptı

Minik öğrenciler, Başkan Kaya ile söyleşi yaptı 
Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret etti. Sınıf öğretmeni Elif Aydın eşliğinde Başkan Kaya’yı ziyaret eden öğrenciler, merak ettikleri soruları sorarak Kaya ile mini bir söyleşi gerçekleştirdi. 
Ziyaret ve söyleşi için Başkan Kaya’nın makamına gelen öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Kaya, kendisini tebrik eden öğrencilere teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Bugünüm sayenizde güzel geçecek. Çok yoğundum ama sizin enerjinizle günümüzü çok güzel geçireceğiz” dedi. 
“VATANDAŞLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Başkan Kaya, Ömer Asaf isimli öğrencinin “Burada ne iş yapıyorsunuz?” sorusunu şöyle cevapladı: “Burada çok iş yapıyoruz Ömer. Trabzonlu vatandaşlarımızın rahat, huzurlu yaşayabilmesi için yapılması gereken bütün işleri yapmaya çalışıyoruz. Bizden taleplerine, isteklerine kulak verip onları çözmeye çalışıyoruz. ‘Bu nedir’ dersen, bu çok geniş bir yelpaze. Bir sürü anlatacak mesele var. Yollardan tut, kaldırımlara kadar, su sorunundan tut kanalizasyon sorununa, iş sorununa kadar, her alanda talepler geliyor, onları çözmeye çalışıyoruz.” 
ÖĞRETMENLERİ, PROJELERİNE DESTEK İSTEDİ
Sınıf Öğretmeni Elif Aydın ise öğrencilerle birlikte geri dönüşüm konusunda proje hazırladıklarını belirterek, bu konuda Başkan Kaya’dan destek istedi. Aydın projeyle ilgili, “Başkanım bizim bir projemiz var. Çocuklarla başladık ama bitiremedik. Önümüzdeki sene geri dönüşümle ilgili sınıfımızda bir proje oluşturup eğitim sonunda bir sergi yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda destek olur musunuz?” ifadelerini kullandı. 
KAYA, DESTEK SÖZÜ VERDİ
Başkan Kaya projeye destek olacaklarını belirterek, bundan büyük mutluluk duyacağını söyledi. Öğretmen Aydın ise gelecek yıl geri dönüşümle ilgili toplayacakları materyalleri belediyenin salonunda sergileyeceklerini ifade ederek, projenin eylül ayında başlayacağını ve haziran ayına kadar devam edeceğini belirtti.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER