PAZAR YERİ VE GENÇLİK MERKEZİ TONYA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

PAZAR YERİ VE GENÇLİK MERKEZİ TONYA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

PAZAR YERİ VE GENÇLİK MERKEZİ TONYA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 18 ilçedeki projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tonya'da inşaatı süren Pazar Yeri ve Gençlik Merkezi, bölgenin çehresini değiştirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, projenin, ilçeye modern ve çok yönlü bir yaşam alanı kazandıracağını belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini değiştiren ve vatandaşların hayatına dokunan projeleri hayata geçiyor. Bu doğrultuda Tonya ilçesinde Pazar Yeri ve Gençlik Merkezi inşaatının yapımı devam ediyor. Türkiye Yüzyılı’nda şehre değer katacak projeleri yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Tonya ilçemiz bu projeyi uzun süredir bekliyor. Bulundurduğu alanlarla herkese katkı sunacak. İlçede otopark sorunun çözülmesine fayda sağlamasının yanında sosyal açıdan da büyük bir önem arz ediyor. İçerisinde özellikle gençlerimize hitap eden alanlar bulunuyor. Düğün salonu olması ilçede bu anlamda yaşanan sorunun çözülmesine ve evlenecek çiftlerimize güzel bir seçenek sunacak. Kütüphanesiyle, etkinlik odalarıyla gençlerimizin gözdesi olacak” dedi.

AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK
Başkan Genç, projenin yapımına başlanmasındaki katkılarından ötürü Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor-Toto Teşkilat Başkanlığı’na, emeği geçen önceki dönem Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'e teşekkür etti. Başkan Genç, “Bizler devam eden projelerin tamamlanması ve bir an önce hizmete sunulmaları için gayret gösteriyoruz. Proje, ilçe için çok önemli bir kazanım. Hayata geçireceğimiz proje ve çalışmalarla Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehri birlikte inşa edeceğiz. Trabzon’umuz yaşanılabilir 10 şehir arasında gösteriliyor. Zirveye çıkmak için daha fazla çaba göstereceğiz. Bizim şehrimizin insanı her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizden beklenenlerin farkındayız. İlçelerden gençlerin göç etmesinin önüne geçecek, istihdam alanları oluşturacak, vatandaşlarımızın sosyal yaşantılarına katkı sunacak çalışmalar yapmayı çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda durmadan çalışacağız” dedi.

İHTİYACI KARŞILAYACAK
Pazar Yeri ve Gençlik Merkezi’nin içerisinde; 52 araçlık kapalı otopark, düğün salonu, teras, kütüphane, kafe ve etkinlik odaları bulunuyor.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER