Prof. Dr. ÇUVALCI, TÜGVA’yı Ağırladı: Milli Manevi Değerleri Önceleyen Faaliyetlere Tam Destek

Prof. Dr. ÇUVALCI, TÜGVA’yı Ağırladı: Milli Manevi Değerleri Önceleyen Faaliyetlere Tam Destek

Prof. Dr. ÇUVALCI, TÜGVA’yı Ağırladı: Milli Manevi Değerleri Önceleyen Faaliyetlere Tam Destek

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ÇUVALCI, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon İl Temsilcisi Hakan ÖZGÖREN ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Vakfın, gençlere yönelik çalışmaları masaya yatırıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon İl Temsilcisi Hakan ÖZGÖREN beraberindeki Teşkilat Başkanı Necmettin BEKTAŞ, Üniversite Koordinatörü Nusret TORPİL, Üniversite Koordinatör Yardımcısı Mustafa TÜTÜNCÜ, Mali İşler Sorumlusu Adem KAHVECİ ve Sekreterya Sorumlusu Ali BÜLBÜL ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette TÜGVA İl Temsilcisi ÖZGÖREN, gençliğe yönelik üniversitelerde yapılan faaliyetleri Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI ile paylaşarak, “Karadeniz Teknik Üniversitesi bizim için çok kıymetli. Gençliğin kazanıp eğitim görebilmek için mücadele ettiği, gıpta ile baktığı bir eğitim yuvası. Böyle bir üniversiteye sahip olduğumuz için gururlu ve mutluyuz. Bu çerçevede TÜGVA olarak Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Trabzon’umuzda da gençliğe yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. KTÜ’nün kapılarını bizlere açarak gençlikle buluşmamızı sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

‘Boynumuzun Borcu’

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ise gençliğin milli ve manevi değerlerini önceleyen çalışmalara Karadeniz Teknik Üniversitesi olarak destek verdikleri belirterek; gençlerin zihinsel, bedensel, akademik ve ahlaki gelişimine katkı sağlamak ve gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak hedefiyle yola çıkan TÜGVA’nın gerçekleştirdiği faaliyetleri takip ettiğini ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. ÇUVALCI, “Geleceğe, değerlerine sahip çıkan bir gençlik bırakmak boynumuzun borcu. Bunun için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Gençler, bizim geleceğimiz” diye konuştu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER