Tadilatı tamamlanan ORKENT Kapalı Yüzme Havuzu, Hizmete Başladı

Tadilatı tamamlanan ORKENT Kapalı Yüzme Havuzu, Hizmete Başladı

Tadilatı tamamlanan ORKENT Kapalı Yüzme Havuzu, Hizmete Başladı
Ortahisar Belediyesi Başkanvekili Murat Özçilingir, “Yüzme havuzumuz ve spor tesisimizi yapılan yenilemeyle daha modern, daha konforlu ve daha güvenli bir hale getirdik. Ortahisar Belediyesi olarak, çocuklarımız için bütün imkanlarımızı ortaya koyacağız” dedi.
Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi bünyesinde yer alan ORKENT Kapalı Yüzme Havuzu, gerekli tadilat ve güçlendirme çalışmaları yapılarak yeni sezona hazır hale getirildi. Daha modern ve işlevsel bir hale getirilen Yüzme Havuzunun açılışına, Ortahisar Belediyesi Başkanvekili Murat Özçilingir, CHP Trabzon İl Başkanı Mutafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, ORKENT Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Özay, sporcular ve aileleri katıldı. 
“TOPLUMSAL BÜTÜNLEŞMENİN MERKEZİ OLACAK”
Programda konuşan Ortahisar Belediyesi Başkanvekili Murat Özçilingir, “Bugün burada Ortahisar Belediyemizin bünyesinde faaliyet gösteren yüzme havuzumuzu, tadilat ve yenileme projesini tamamlayarak halkımızın hizmetine açıyoruz. Yüzme havuzumuz ve spor tesisimizi yapılan yenilemeyle daha modern, daha konforlu ve daha güvenli bir hale getirdik. Yapılan çalışmalar sayesinde havuzumuz yalnızca spor eğlence alanı olmanın yanında, sağlıklı yaşamın, sosyal dayanışmanın ve toplumsal bütünleşmenin de merkezi olacaktır. Dilerim bu havuzdan Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına uzanan başarı hikayeleri yazılır. Ortahisar Belediyesi olarak, çocuklarımız için bütün imkanlarımızı ortaya koyacağız.” diye konuştu.
“DAHA FAZLA VATANDAŞIMIZIN HİZMET ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ”
Ortahisar Belediyesi Spor Kompleksi’nden daha fazla vatandaşın yararlanması için çalışmalar yapacaklarını dile getiren Özçilingir, “Spor Kompleksinde 47 personelle hizmet vereceğiz. Bütün yaş gruplarına hitap eden tesisimiz, 2 yılda toplam 216 bin 514 vatandaşımıza hizmet vermiştir. Tesisten hizmet alan vatandaşlarımızın sayısını daha da artırmak istiyoruz. Yenileme çalışmalarında emek harcayan, ORKENT Yönetim Kurulu üyelerimizin hepsine gönülden teşekkür ediyorum. Mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Tesisimizin; şehrimize, bizlere ve özellikle de çocuklarımıza, gençlerimize ve bayanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
DERECEYE GİREN SPORCULARA MADALYA VERİLDİ
Havuzun açılışı dolayısıyla, Ortahisar Belediyespor Kulübü sporcuları arasında yüzme turnuvası düzenlendi. 50 metre serbest, 50 metre sırtüstü, 50 metre tahtalı serbest ayak, 200 metre ferdi karışık kategorilerinde gerçekleştirilen yarışlarda dereceye giren sporculara Ortahisar Belediyesi Başkanvekili Murat Özçilingir, CHP Trabzon İl Başkanı Mutafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve ORKENT Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Özay tarafından madalyaları verildi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER