TEHDİT DİLİNDEN VAZGEÇİN YARGI KARARLARINI UYGULAYIN

TEHDİT DİLİNDEN VAZGEÇİN  YARGI KARARLARINI UYGULAYIN

TEHDİT DİLİNDEN VAZGEÇİN

YARGI KARARLARINI UYGULAYIN

Trabzon Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakkı Emiroglu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti hakkında  mahkeme tarafından verilen TGC Başkan Ersen Küçük ve yönetim kurulunun görev yetkililerin kaldırılması ve 2022 yılında yapılan TGC Genel Kurulunun iptali kararını değerlendirdi.. 

Kararın Trabzon basın camiası için kara bir leke utanç belgesi  olduğunu belirten Emiroglu hukuk tanımayan kişisel hırs intikam ve ego ile davranan mevcut TGC Başkan ve yönetimi istifa kararı alarak Cemiyetin önünü açmaları gerekir dedi..

Ersen Küçük ve ona yön verenlerin Trabzon basın camiasında ikilik huzursuzluk ve ayrımcılık yaptığını belirten Trabzon Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakkı Emiroglu " Ne utanmalari ve ne de saygıları.Mahkeme kararını haber yapanlara bile tehdit dili kullanıyorlar. İstiyorlar ki yaptığımız usulsüzlükler yanlışlar kanunsuzluklar duyulmasın yazılmasın konuşulmasın. Koltuk sevdaları yüzünden gözleri hırs bürümüş" şeklinde konuştu 

Cemiyet başkanı Ersen Küçüksün kendi meslektaşlarının cenazesine gitmek onların acılarını paylaşmak yerine nerede iş adamı ve siyasetçi varsa orda olduğunu onların cenazelerine katıldığını belirten Emiroglu  şunları söyledi " Annemiz öldü bırak cenazeye gelmeyi baş sağlığı bile dilemedi. Onun gözünde biz gazeteci değil. Bu kadar şımarıklık akıl tutulması.Sen kimsin ki Trabzon'da kim gazeteci kim değil karar vereceksin? Daha fazla konuşmak bazı bildiklerimizi açıklayıp ortamı daha da germek istemiyoruz.Akli selim bir şekilde TGC Başkanı ve yönetimi istifaya davet ediyoruz"

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER