Temel Koçhan Basın Açıklaması

Temel Koçhan Basın Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maçka İlçe Başkan adayı Temel Koçhan, mevcut ilçe başkanı Güven Aydın’ı zehir zemberek sözlerle eleştirdi. Koçhan, “Maçka kimsenin arka bahçesi değildir ve öyle de görmesin! Gören için siyasi intihar olur!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Koçhan’ın açıklaması şöyle;

Maçka İlçemiz geçmişte de bugünde de hiçbir siyasi partilinin arka bahçesi olarak görülemez. Buna en fazla Maçka halkı karşı çıkar. Evrensel müziğe sanata kulak olmuş, turizm ile dünyaya mal olmuş bir ilçeyi kimse arka bahçesi olarak göremez! Maçka sürekli üreten akil insanların memleketidir. Maçka’mızın öznesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin adım adım iktidara gelmesine giden yolun taşları ötekileştirerek yapılamaz! Bizler başka biri değiliz, başkası değiliz! Bir fotoğraf karesinden yola çıkan Chp Maçka İlçesi başkanı, geçmişte bayrak taşıyan insanları başka bir partilli olarak suçlaması, elinde bilgi ve belge olmadan konuşması bir sokak ağzıdır ki, yakışmadı! Eylemde olmayan birlik ve beraberlik ifadeleri sözde kalmıştır! Seçim kaybeden ekiple yol almaya devam eden anlayışın sade ve sadece iktidar partisine hizmet ettiğini bilmez mi? Bu acemilik beceriksizlik değil midir? Nitekim beceriksizliğini 24 kişi olan yönetimini 8 kişiye kadar indiren, yöneticileri birbirini tanımayan başkan mı söylüyor? Mesnetsiz cümlelerin muhattabına bakar mısınız? İsterdik ki; “ilçe başkanı sokağın sesine kulak versin, bu arkadaşlarımız ile bir araya geliriz konuşuruz, daha iyisi nasıl olmalı? Sorusuna ortak akıl ile yol veririz” desin. Ama kime ve neye hizmet ediyor Sayın başkan sorgulamalı? Kendisini yok etmek yerine başkalarının güdümünde olmadan, bireysel duruşunu ortaya koymalıydı. Olmadı başkan!

Yapılan basın açıklamalarına İl Başkanı katıldığı halde sadece seçim kaybeden ekibi telefon ile arayıp, örgüte haber vermeyen başkanın birlik ve beraberlik mesajı samimi değildir!

Biz kendisini aile gibi davranmaya davet ederiz. Yapmazsa siyaseten bedelini süreç kendisine olumsuz şekilde gösterecektir. İl Başkanı ile açıklama yapacak olan İlçe Başkanının tüm üyeleri çağırmaması ve seçim kaybeden ekiple baş başa bırakılması durumuna İl Başkanı tepkisini göstermemiş ve gereğini yapmamış ise o da gafletin içerisindedir. Bu gafletten çıkılmalıdır! İl Başkanının mutlaka siyaseten beklentisi vardır, öyle ise bu gafletten çıkıp yönetmeye başlamalıdır. Maçka kimsenin arka bahçesi değildir ve öyle de görmesin! Gören için siyasi intihar olur!

Yönetim kurulu toplantıları yapamayan, basın açıklamalarına 8 yöneticisinin 5 inin katıldığı, çoğunluğu sağlayamayan ve birbirini tanımayan, saha da olmayan, yöneticilerinin olduğu bir ortamda Maçka için partimiz için başarı beklenemez. Eğer derdiniz başarı değil de seçim kaybeden bu ekibin gücü elinde bulundurma savaşı ise birlik ve beraberlik demeyeceksin, ceketi bırakıp çıkacaksın! Daha iyisi mümkünken, batılı sorgulamak haddimize değildir. İl başkan ve yönetiminin bu sürece müdahil olup görev ve sorumluluğu gereği bir an önce MAÇKA’ nın partimizin önüni açmasını beklemekteyiz.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.