TRABZON DEV FESTİVALE HAZIR

TRABZON DEV FESTİVALE HAZIR

TRABZON DEV FESTİVALE HAZIR 

Trabzon’da düzenlenecek olan Kültür Yolu Festivali öncesinde hazırlıklar devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hayata geçirdiği festivalin paydaşı olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, eksiklerin tamamlanması konusunda titiz bir çalışma yürütüyor. 

Trabzon’da 22-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kültür Yolu Festivali öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde gerçekleşecek olan festivalin Trabzon ayağında en büyük destekçisi Trabzon Büyükşehir Belediyesi olacak. Trabzon Fuar Merkezi, Avni Aker Millet Bahçesi ve Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı festival öncesi Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, Fuar Merkezi’ndeki sahne kurulum çalışmalarını yerinde takip ederek eksiklerin giderilmesi hususunda gerekli talimatları verdi. Festivalde, birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerin yanı sıra tiyatrodan operaya, bale gösterilerinden söyleşilere, atölye ve çocuk etkinliklerinden dijital sanatlara kadar çeşitli etkinlikler vatandaşlarla buluşacak. 

UNUTULMAZ ANLARA SAHNE OLACAK
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, organizasyonun en iyi şekilde gerçekleşmesi için Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak büyük gayret gösterdiklerini belirterek, “Festivale katılacak herkesin unutulmaz bir deneyim yaşamasını hedefliyoruz. Şehrimizin kültürel zenginliklerini ve sanatsal potansiyelini ön plana çıkaracak bu önemli etkinliği, Trabzon halkı ve konuklarımızla birlikte coşkuyla kutlamayı planlıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz festivalin en büyük destekçilerinden biri. Vatandaşlarımıza kusursuz bir organizasyon yaşatmak için ön hazırlıklarımızı yakından takip ediyoruz. Tüm halkımızı bu dev organizasyona davet ediyoruz” dedi. Festivalin ilk gününde, Trabzon Fuar Merkezi’nde müziğin sevilen ismi Semicenk sahne alacak. Hemen ardından, 23 Haziran'da ise Karadeniz müziğinin güçlü sesi Resul Dindar dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER