TTSO’nun İngilizce öğrenmede farkındalık semineri büyük ilgi gördü

TTSO’nun İngilizce öğrenmede farkındalık semineri büyük ilgi gördü

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından düzenlenen ve İngilizce öğreniminde farkındalık ortaya koymayı amaçlayan seminer büyük ilgi gördü.

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde İngilizce Eğitmeni Taner Çağlı tarafından verilen “Let’s Continue in English – İngilizce’nin Matematiği” seminerini KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Başkan Yardımcıları Ali Haydar Baş ve Ahmet Kazaz, Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Gerigelmez, öğretim üyeleri ve yüzlerce öğrenci takip etti.

Seminerde eğitmen Taner Çağlı, katılımcılara İngilizce öğrenmenin kolaylığını anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Seminerin ardından Taner Çağlı’ya TTSO Başkanı Erkut Çelebi günün anısına plaket, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da Trabzonspor forması hediye etti.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER