Vali Aziz Yıldırım Basınla Tanışma Toplantısı Düzenledi

Vali Aziz Yıldırım Basınla Tanışma Toplantısı Düzenledi

Trabzon Valiliğince DSİ Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basınla tanışma toplantısına, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Murat Güler, Kurum Müdürleri ve çok sayıda basın mensubun  katıldı.

Basınla tanışma toplantısında konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım; “Çok Kıymetli Basın Mensupları, sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluluk duymaktayım. Bu toplantıyla sizlerle tanışmış olacağız. Basın; bizim gören gözümüz, işiten kulağımız ve konuşan dilimizdir. Trabzon'da basın çok güçlü. Bu kadim şehrin geleceğini hep birlikte şekillendireceğiz. Hepinize bu anlamda teşekkür ediyorum.” dedi.


Trabzon'un, kültürü yüksek kadim bir şehir olduğunu ifade eden Vali Aziz Yıldırım, "Bu şehir; Fatih Sultan Mehmet Han'ın fethettiği, Yavuz Sultan Selim Han'ın yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman Han'ın doğduğu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün defalarca ziyaret ettiği önemli bir şehirdir. Böyle bir şehirde görev yapmak benim için bir onurdur." dedi.

Konuşmalarının ardından Vali Yıldırım, basın mensuplarıyla sohbet ederek sorularını yanıtladı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER