Vali Aziz Yıldırım ve Eşi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldiler

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldiler

Vali Aziz Yıldırım 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.


Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Polisevinde düzenlenen programa Vali Aziz Yıldırım, eşi Güllühan Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, şehitlerimizin aileleri ve gaziler katıldı. 


Buradaki konuşmasında Vali Yıldırım, “Bu memlekette pek çok şehidimiz ve gazimiz var onları asla unutmadık, unutamayız.
15 Temmuz demek çelik ve bedenin karşı karşıya geldiği bir zaman demektir. Tanklar olmaması gereken yerden giderken namlularını kendi insanına çevirdiklerinde kahraman insanımız bedenlerini onlara karşı siper etmişlerdir. Şehit olurlarken akıllarında sadece ezanlar susmasın, bayrak inmesin, vatan bölünmesin düşüncesi vardı. Eve dönmeyi düşünmediler, zulme karşı dur dediler. Bu kahraman insanlar şehit olabileceklerini düşünerek bu yola çıktılar. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim bir daha böyle bir acı bu millete göstermesin” dedi.   


Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, masaları tek tek gezerek şehit aileri ve gazilerle yakından ilgilendiler.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER