Müdür kumaş 26 işçi alacağız.

Müdür kumaş 26 işçi alacağız.

Et Balık kurumu Trabzon kombine müdürü Serkan kumaş Yürüttüğümüz çalışma kapsamında Et ve Süt Kurumu Trabzon Et Kombinası Müdürlüğü olarak  İSKUR işbirliği yaparak İş Gücü Uyum Programı kapsamında kurumumuza 26 adet personel alınacağız. Genel hizmet sınıfı statüsünde Haftada 3 gün çalışılarak 12.996 TL ücret alabilecekler. 
Ankara'ya bağlı olduğumuz için direk başvuruyu Et ve Süt Kurumu olarak yapamadık. Trabzon Tarım ve Orman  İl Müdürlüğü bünyesinde ( İŞKUR üzerinden İUP ) alım yapılacaktır. 
Personel Alımına İlişkin Olarak; 
Personel Görev Tanımı  : Genel Hizmet Sınıfı  statüsünde çalışılacaktır ( Temizlik, çaycılık, peyzaj, hayvan bakım besleme, paketleme, ambalajlama,  genel işleyişte yardımcı personel statüsünde getir götür işleri vb).
Haftada 3 gün çalışacaklar.Ayda 12 gün çalışacaklar.
Başvuru Şekli ve Yöntemi: İşkur üzerinden başvuru yapılacaktır. Başvuran adaylar ileri bir tarihte kura seçimi sonrasında kuradan çıkan 19 kişi kurumumuzda haftada 3 gün çalışma hakkına sahip olacaktır.
Ücret: Günlük ücret 1083,00TL'dir. Haftada  3 gün çalışma üzerinden ( Haftalık 3249 TL.) , ayda 12 gün çalışmış olunacak ( Aylık  12.996 TL). 
Başvuru tarihi : 10.02.2025-14.02.2025  Başvurular İşkur üzerinden yapılacaktır. İş gücü uyum programı...( İUP). Ankara'ya bağlı olduğumuz için direk başvuruyu Et ve Süt Kurumu olarak yapamadık. Trabzon Tarım ve Orman  İl Müdürlüğü bünyesinde alım yapılacaktır. 
Proje Süresi Bitiş Tarihi : 31.12.2025. Çalışma süresi 10 aydır.
Şehrimize hayırlı olsun.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER