Jandarma Teşkilatımızın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Vali Aziz Yıldırım'a Jandarma Teşkilatından Ziyaret

Jandarma Teşkilatımızın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Vali Aziz Yıldırım'a Jandarma Teşkilatından Ziyaret

Jandarma Teşkilatımızın 185. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem ve personeli, Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. 

Ziyarette İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde yapılacak etkinlikler hakkında Vali Yıldırım'a bilgi verdi. 

Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü kutlayan Vali Aziz Yıldırım, "Jandarma Genel Komutanlığının 185. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamaktayız. 1839 yılından bu yana, vatanımızın dört bir yanında huzur ve güvenliğin teminatı olan Jandarma Teşkilatı, görevlerini kahramanca ve fedakârca yerine getirmiştir ve getirmeye devam etmektedir. 

 Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Vatanımıza ve milletimize hizmet yolunda gösterdikleri üstün gayretin, halkımız nezdinde de takdirle ve şükranla karşılandığını belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Genel Komutanlığının 185. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, vatanımızın bekçisi olan Jandarma Teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER