Vali Aziz Yıldırım’ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Vali Aziz Yıldırım’ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği konumunda bulunan muhtarlık müessesesi, insan odaklı hizmet anlayışının icrasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir.
 
Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, en uzakta bulunan yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte, hem de hüzünde halkımızın her zaman yanında ve hizmetinde olmuş, devletimizin gücünü ve şefkat elini her daim hissettirmiştir. Bu yönüyle de muhtarlarımız, aynı zamanda halkımızla devlet kurumları arasında çok önemli bir köprü vazifesi görmektedir.
 
​Mahalli idarelerin daha da güçlenmesinin nişanesi olan 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü, bu vesileyle en içten dileklerimle tebrik ediyor; vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen tüm muhtarlarımıza sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür diliyorum.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER