RAPİD WİEN - TRABZONSPOR Maçı Hazırlıkları başladı

RAPİD WİEN - TRABZONSPOR Maçı Hazırlıkları başladı

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün saat 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, Net Global Sivasspor ile oynadığımız Trendyol Süper Lig 1. hafta maçında forma giyen futbolcularımız rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.Diğer oyuncularımız ise antrenmanın ilk bölümünde koordinasyon ve geniş alanda oyun çalışması yaptı. Dayanıklılık çalışması ile devam eden antrenmanın çift kale maç ile sona erdi.

Trabzonspor’un deplasmanda oynayacağı rövanş mücadelesinin takvimi belli oldu. Bordo-mavililer 15 Ağustos Perşembe günü Rapid Wien’e konuk olacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmanın yayıncı kuruluşu henüz belli olmazken mücadelenin A Spor ekranlarından canlı yayınlanması bekleniyor.

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda tur atlaması durumunda play-off’a kalacak ve Avrupa Ligi’ne bir adım daha yaklaşacak.Trabzonspor deplasmanda alacağı her türlü tek farklı galibiyette karşılaşma uzatmalara gidecek. Karşılaşmanın uzatmalara gitmesi durumunda 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Eşitlik bozulmadığı takdirde tur atlayan takımı penaltı atışları belirleyecek.Trabzonspor, her türlü iki farklı galibiyette tur atlayan takım olacak. Bordo-mavililer beraberlik ve mağlup olması durumunda elenecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024, 13:40

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER