Aydın Teröristden medet beklemek ahlaksızlıkdır dedi

Aydın Teröristden medet beklemek ahlaksızlıkdır dedi

Ankara milletvekili Koray Aydın 

Daha önce vurgulamistik:

Teröristbasindan iyilik beklemek; akrepten bal yapmasini beklemektir.

Teröristbaginin bugün yaptigi çagrinin dis mihraklar tarafindan kotarildigi ve sözde milli bir proje olarak Türk milletine yutturulmaya

çalisildigi agiktir.

Bu çagrinin arkasindaki küresel güçlerin, Türk milletinin hayirina bir is yapmayacagi ortadadir. Bu aci gerçegi görmek için kahin olmaya da gerek yoktur.

Bu çagri karsiliginda Türk devletinin tarihi kazanimlarina, milli kimligimize ve anayasamiza yönelecek her türlü müdahaleye karsi Kuvayi Milliye ruhuyla büyük bir azim ve kararhilikla mücadele edecegiz.

Sözde baris naralarinin Irak ve

Suriye'deki büyük örgüt varligina ne etki yapacagini dikkat ve hassasiyetle takip edecegiz.

Hiç kimse uluslararasi bagimliliklari, siyasi ikbal kaygilari ve siyasi pazarliklari karsiliginda Türk devletinin ve milletinin varligini ve gelecejini ipotek altina aldiramaz.

Türk milleti bu kepazelige karsi derin ve güçlü bir tepki verecek ferasete sahiptir.

Bugün; sehit ailelerinin, yakinlarinin ve bütün vatanseverlerin büyük bir hüzün ve öfkeyle takip ettiji bir gün olarak tarihe geçecektir.

Daha önce de ifade ettigimiz gibi; yapilmasi gereken geçmis aci tecrübelerden ders almak ve terörle kararlilikla mücadele etmektir.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER