Of İlçe Stadyumu önündeki panoda bulunan Atatürk görseline yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum”*

Of İlçe Stadyumu önündeki panoda bulunan Atatürk görseline yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum”*

*CHP Trabzon Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sibel Suiçmez: "Of İlçe Stadyumu önündeki panoda bulunan Atatürk görseline yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum”*

CHP Trabzon Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sibel Suiçmez, Of İlçe Stadyumu önündeki panoda bulunan Atatürk görseline yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ulusun ortak değeri olduğunu vurgulayan Suiçmez, son günlerde ülkemizin çeşitli yerlerinde Atatürk'ün hatırasına ve manevi şahsiyetine yönelik bilinçli saldırıların arttığını belirtti.

"Ne yazık ki bu eylemlerden biri de dün Of İlçe Stadyumu önündeki reklam panosunda bulunan Atatürk görseline saldırı şeklinde gerçekleşmiştir" diyen Suiçmez, Of ilçesinin Atatürk bilincine ve hassasiyetine aykırı bu çirkin saldırıyı şiddetle kınadığını ifade etti.

Kabul edilemez bu eylem sonucunda derhal Trabzon Valiliği tarafından idari soruşturma, Of Cumhuriyet Savcılığı tarafından ise adli soruşturma başlatıldığını belirten Suiçmez, olayın tüm unsurlarıyla hassasiyetle araştırıldığını kaydetti.

Suiçmez, failin ya da faillerin en kısa zamanda yakalanmasını beklediklerini ve konunun tarafları tarafından önemle takip edildiğini kamuoyunun bilgisine sundu. 

Bu tür saldırıların toplumun birliğini, beraberliğini ve huzurunu bozmaya yönelik olduğunun altını çizen Suiçmez, Atatürk'ün hatırasına yapılan bu saldırılara karşı sessiz kalmayacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2024, 11:15

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER