Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın maç sonu değerlendirmeleri

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın maç sonu değerlendirmeleri

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, Ruzomberok ile oynadığımız ve 1-0 kazandığımız UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşması sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor’umuzun Süper Lig’deki 50. yılını kutlayarak sözlerine başlayan Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, “Bugün kulübümüzün Süper Lig’deki 50. yıl etkinliği vardı, ben de belli bir süre katıldım. Bildiğim bir tarih. Tekrar bir nostalji oldu. Böyle büyük bir camianın, Türkiye’de şampiyonluklar yaşamış, Türk futboluna önemli izler bırakmış böyle büyük bir camianın parçası olmak beni son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Bu tarihin içine yakın zamanda güzel hikayeler yazdık. Umarım bu tarihin içerisine yine bir şeyler ilave edersek bu bizi son derece mutlu edecektir.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Teknik Direktörümüz Avcı şu ifadeleri kullandı:

“İlk maçı 2-0 kazandık. Oyun olarak geçen maç ile bu maç arasında, oyunun özellikle başlangıç noktasında oyunu tamamen domine eden, topa sahip olan özellikle rakibin merkezi kapalı 5-4-1 şeklinde dizilip bizi karşıladıkları durumda çözüm noktaları hem kenarlar hem de rakip arkasıydı. Buraları final paslarına kadar iyi kullandık. Bugün futbolda artık bir tane koşu yetmiyor. İkinci, üçüncü koşular da, yani açacağı alanlarla ilgili söylüyorum, o koşular da eksik bazen final paslarını bazen doğru kullandık ama sonuçlandıramadık. Sonrasında rakip hiç devrede yokken kaptanımız Uğurcan Çakır net bir pozisyon çıkardı. İkinci yarıya yine dengeli bir oyunla başladık. Oyunun kontrolü yine bizim elimizdeydi. Doğru zamanda golü bulduk ve iki maçı gol yemeden kazanmak önemliydi. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Geçen senenin son aylarında beraber olamadık. Bugün yeni transferlerle beraber harika bir destek veriyorlar ve transferlerimizi alkışlıyorlar. Yeni gelen oyuncuların hepsi doğru mesajlar veriyor, doğru performanslar sergiliyor. Eksiklerin tamamlanmasıyla beraber daha hızlı, daha agresif, daha topa sahip olup oynayan bir takım olma yolunda bu galibiyetlerin önemini daha iyi anlayacağız. Yeni gelenlerin, mevcut takımın ve kulübenin enerjisi yüksekti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum. Rakibe bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Bu turu geçmek çok önemliydi. Bir sonraki tur için gelecek hafta oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanmak ve oradan iyi bir sonuçla çıkmak amacımız. Umarım bunu gerçekleştiririz.”

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER